tisdag 1 februari 2011

Vet ni?

Vet ni vad som inte är optimalt?
Jo, att nysa när man kör bil och upptäcka (efter en stund) att man blöder näsblod och att då inte hitta något jävla papper utan bara en o.b i jackfickan. Jätteoptimalt!!
Pappernäsdukar fanns i handskfacket bara det att lämpligheten i att rota runt där och hålla ögonen på vägen var inte den bästa. Hade jag haft Harry Hoffa bakom mig hade dom tagit mig för rattfylla.

Äldsta är numera puckad. Inte puckad som i dum i huvudet utan med puckar på några framtänder vampyrtänder. Gummiband emellan över- och underkäke för att "dra" fram en tand som ställt sig lite bakom en annan. Om någon månad ska den sitta rätt. Så klart har hon redan övat i hur mycket man kan öppna munnen med gummibandet i munnen...inte så allra värst mycket innan det hoppar av märkte hon. Mycket roar dom små. För övrigt säger hon konstiga saker mest hela tiden. Jag vet inte men jag har bara hört att man är lös i magen inte lätt som hon sa.
Pöss på er.

13 kommentarer:

Anna sa...

Vilken dag du har haft, snyggt med ob i näsan :)

Fru Venus sa...

Till nästa gång vet du att du ska ha två ob i fickan, ifall att ;-) Hoppas dagen blev bättre, du kan ju alltid småflina lite åt dotter ;-)) Har läst ikapp nu, Tarragona?? Måste skicka över en laddning riktig choklad snart hör jag. Kram

Åsa Hellberg sa...

Men det var väl lysande med en tampong? Det är så doktorn gör har jag för mig (efter att ha tömt ur skit ut bihålan ett par ggr)

I min värld sa...

hmm tamponger funkar bra som nagellacksbortagare istället för bomull det vet jag av egen erfarenhet :-) men då har man ju lite tid på sig att ta av plasten och linda upp tampongen så man får lite lös bomull. Det sista där kan bli svårt när man kör bil o blöder näsblod på samma gång. Iofs kan det ju funka med att bara köra upp tampongen i näsan *flin* Fast det kräver kanske två tamponger? En till varje näsborre :-)Tjusigt Gafflan tjusigt! :-)

Shy B sa...

Haha! Eg synst eg ser deg med ob i nasa. Men må man så må man :)

Shamrock sa...

Hoppas att det var en mini så att du kunde ha den mot näsblodet

Renée sa...

Hoppas det var storlek mini? En extra plus är nog lite krånglig att få in...

Anonym sa...

Inte stoppade du väl tampongen i näsan? hahahaha..
Kanske duger den i andra änden också om man är lätt i magen. :D

Gafflan sa...

Jag stoppade inte upp tampongen i näsan för jag lyckades rafsa fram ett papper men alltså OM jag inte hittat något så hade minsann o.b:n fått jobba som den blodstoppare den är =O)

Malla sa...

haha du är rolig du!
ob i näsan är väl helt perfekt :)

Susjos sa...

Haha!!! Säger som Malla: Ob i näsan är väl perfekt ;)

stort och smått sa...

Jag hade önskat att du stoppat den i näsan! Tänk om man kunde få se något sådant någon gång! Som jag hade skrattat! =))

Singelmamman sa...

Ob är bra till mycket. På konsert tillexempel om du glömt öronpropparna. Annars hängde jag inte riktigt med i allt här ikväll. Men så är jag vansinnigt trött också.