tisdag 15 februari 2011

Träna var det...


All träning är bra träning.
Varför måste man vända brödrosten uppåner, typ, på vägen mellan skåp och bänk? Då hamnar alla världens rostade mackors smulor var??? PÅ golvet så klart! ...och varför tömmer man inte ur alla smulor efter varje gång man använd rosten?
Fundera på det så går jag och jobbar medan jag har ångan uppe.
Pöss på er.

6 kommentarer:

Anna sa...

Ha ha känner igen de där, när de börjar lukta bränt kan man tömma :)
Kram

Petra sa...

Smulor är inget att leka med.

Singelmamman sa...

Smulor! Jag avskyr smulor. Så mycket att min psykolog en gång så åt mig att jag bara fick tänka på och sopa upp smulor en dag i veckan. Därför sopar jag alltid på torsdagar. :-) Kram

Melinda sa...

Ni får skaffa er en levande dammsugare som städar efter dem! :P

Fru Venus sa...

När jag blir stor och får eget hus så ska min familj få ett eget kök och badrum och så ska jag ha eget kök och badrum. Det är nog lugnast så.

Ulrika sa...

Vi har en slags "skiva" under rosten som man kan dra ut. Med den följer ju smulorna. Lite som asklådan i en kamin.
Däremot kommer inte alla smulor ut.
Därför måste även vi vända rosten upp och ner ibland för att få ut merparten av eländet.

Ja, golvet får också sin beskärda del.