måndag 28 februari 2011

...och det blev kväll.

Jag har idag halkat runt på samhällets gator likt Bambie på is. Spännande, när jag ett tag likt Hellner slängde fram det längsta benet och kanade ut från kontoret ungefär som värsta längdskidåkaren. Slira sig lite med bilen till Konsum och undra varför det hela tiden luktade skit där jag seglade fram mellan gondoler och frysar. Luktade så mycket att jag till slut måste kolla under mina fossar så att jag inte trampat i något äckligt. Hade jag inte. Sen funderade jag på om jag släppt en smygare utan att veta om det och att det var därför doften var så efterhängsen. Nope, det skulle jag väl ändå ha märkt kan man tycka. Mysteriet uppenbarade sig då en jordbrukare (läs bonde) tydligen inte klätt om alls utan stövlat rakt in i butiken i arbetskläder och jag gick i hans fotspår kan man säga.
Annars händer här inte mycket. Plattat krulltotten yngstas hår så nu är det rakt. Sedan blev hon så glad åt sitt "nya" raka hår att hon hängde med mig vid spisen och sjöng en truddelutt.
Det var väl det hela.

Jo förresten...det finns dumma människor på internet. Gå in och läs hos MONA.

Pöss på er.

6 kommentarer:

Petra sa...

Vilka illaluktande män ni har i er butik!

Gafflan sa...

Petra:
Jag vet! Eller så är det bara så att jag har oturen att stöta på dom värsta ;D

Malla sa...

Håller med, dumma dumma männsikor! :(

Melinda sa...

Ha ha.. De där bönderna känner man allt av när de ska åka och handla! Inte några finkläder där inte!

Singelmamman sa...

En sjungande dotter kan rädda mycket. Och dumma människor rasera lika mycket. Ledsamt att se dumma människor får påverka våra liv.

Mina dagar sa...

Den där bondens luktsinne är säkert helt "bedövat"!
Jobbigt när det luktar skit när man ska handla mat:( Det går väl iaf fet bort!!