söndag 6 februari 2011

Jag är inte död.

Bara väldigt trött och utan blogglust. Sorry.
Somnade kl 22.00 i soffan i går kväll. Gick i sömnen upp och lade mig i sängen och sov till kl 10.30 idag...och jag är fortfarande trött!
Annat jag har gjort idag är att hasa runt och känna mig rastlös men ändå inte ha viljan göra något. Till slut våldgästade vi (jag o maken) svägerskan och körde upp henne på kaffe med dopp. Nu ska jag ägna mig åt matlagning. Vet inte riktigt vad det blir bara att kyckling är inblandad. Jag lagar väldigt sällan mat efter recept utan hittar på lite efter vad som finns hemma. Idag finns det kyckling i alla fall.
Pöss på er.

13 kommentarer:

Anna Drott sa...

Skönt att softa ordentligt ibland!

Rut-Knut-Tjut sa...

Här hade vi inte heller något recept men det blev en pastasås på kyckling. Gott och nu har jag paltkoma och tänkte försöka plugga lite...

Snäckskalsdalen. sa...

Tänk om vi kunde göra en korsning av oss två, jag kan överhuvudtaget inte sova just nu, det har varit så en dryg vecka. Jag har bara helt enkelt tappar förmågan att somna in, går upp och gör en massa saker (sitter vid datorn mest) och tänker nu blir jag väl trött. Men nähä då. Framemot 6-7 på morgonen törnar jag in och då väcker Peter mig vid 11-12 så att jag ska bli trött, inte då.....men det är klart att jag BLIR ju trött men inte sömnig och så får jag ont i hårrötterna så klart när jag inte får tillräckligt med sömn.
Vad är det med oss......???? Sitter det i graniten?
Usch, både och är jobbigt!
Pustar iväg en kram över bergen och låt dig piggna till och mig somna in (ja för en natt då bara...)

nillas liv på pinnen sa...

Hm, jag undrar vad jag ska laga till middag? =/

Åsa Hellberg sa...

Sonen klev iväg och köpte pizza, jag är precis lika toktrött som du.
Bloggar för att hålla mig vaken ett par timmar till:)

Knasterfaster sa...

Vad var det ni gjorde med svägerskan då ni körde upp henne? Jag förstod inte det. Resten förstår jag. Jag har en "hittapårätt" i ugnen just nu. Det är mest potatis och köttfärs i den. Hoppas du piggnar till snart.

Anna sa...

Skönt med en sån helg, man behöver de ibland :)
Kyckling kan man variera mycket.
Smaklig måltid!

Osloskånskan sa...

Här blev det pastagratäng.

Pigga på dig!

Gafflan sa...

Knasterfaster:
"Körde upp" är liksom mer att vi tiggde till oss kaffe, väldigt lokalt dialektalt uttryck. Egentligen är uttrycket mer passande att använda tidigt på morgonen då man kanske skulle kunnat väcka någon som sover.

Singelmamman sa...

Jag trodde nästan att jag var på väg att dö. Men det är visst bara en förkylning. För en gång skull inte någon vilja att göra ngt. Kram på dig.

Fru Venus sa...

Jag var trött när jag vaknade 10.30 idag, men Mannen hade andra planer...och jag orkade verkligen mycket mer än vad jag trodde! Bara flunsan skulle ta och bestämma sig om den ska eller inte! Mannen bjöd på restaurang ikväll :-) 4 x Rysk kryddoxe, MUMS! Kvällskramar i massor!

Gökboet sa...

Om man jämför med mig så har du varit otroligt aktiv idag. Allt beror på vem/vad man jämför sig med... BRA VA!

Tant Animalia sa...

Lusten att skriva kommer och går....bara att härda ut, Gafflan!
Det blir snart bättre!! (det är ju måndag i morr´n!)
F´låt.....det där var BARA elakt av mej!!

Hoppas kycklingen blev god i alla fall.
Stor SÖNDAGS-kram på dej!
Jenny