torsdag 20 januari 2011

Ni kan sluta be nu!

Jag är färdig!
Done!
Finto!
Hon var lite försenad den kära tandhygienisten och då for fjärilarna i magen runt som galningar, för att sitta lite längre än nödvändigt i väntrummet är värre än tortyr.
Alltså...då tänkte jag att nu jävlar Gafflan! Så här kan vi inte ha det! Sitta här och vara som en liten kärring!!!
Så jag självmedicinerade mig med andningsövningar á la förlossning...typ. Å ta mig fasen om jag inte var lugn som en filbunke när jag la mig i undersökningsstolen...eller ja...nästan i alla fall.
Nu till det löjliga...
Jag är totalt livrädd för tandläkarmiljö men att gå till doktorn skrämmer mig inte ett dugg. När det kommer till att ta sprutor både i armar och mun reagerar jag knappt. Hur sjukt är inte det!?
PS. Nu har jag jobbat upp en finfin huvudvärk som heter duga, men jag har varit förutseende nog att ta med ett litet piller till jobbet...så nu ska jag dricka kaffe och äta ipren. DS
Pöss på er

10 kommentarer:

Singelmamman sa...

Puh! Då kan jag också andas ut. Som sagt, att gå till doktorn och såga av ett ben eller en arm gör väl inget. Men tandläkarmiljön! Usch, jag mår illa bara jag tänker på det. Bra jobbat av dig!

Fru Venus sa...

Duktig Gafflan! Du är inte alls harig, det är inte så länge sen jag blev sövd för att få en tand fixad (fy fan, inte igen...) Jag låtsas som ingenting här hemma, kanske det går om!? Pöss!

Gökboet sa...

Det där inlägget skulle lika gärna kunnat stå i min blogg!
Jag tycket du var jätteduktig!!!!!!

Ia sa...

Tänkte jag skulle glutta lite i Din blogg men när jag såg vad första inlägget handlade om la jag ner det...ber att få återkomma ;)

Sv; När man hittar den här sortens bok blir man lycklig, den kommer att leva kvar i mina tankar länge och..jag kommer att läsa den igen!

Tack för besöket <3

4U2! sa...

Varför, varför är vi rädda för tandläkaren? (ler)

Renée sa...

Thank god... Förstår dig, jag kan oxå gå till doktorn med ett leénde...

Stina sa...

Å vad du är duktig!

Alexandra sa...

JAAAAAAA! Well done!!!!!!

Realisten sa...

Heja dig!
Jag är precis tvärtom. Blir skräckslagen vid läkarbesök men i tandläkarmiljön är jag helt lugn.

tigerlilja sa...

Tandläkare är illa nog, men tandhygienisten. GAAAH! Jag vet inte ens om förlossningsandning skulle hjälpa här.