måndag 17 januari 2011

Måndag igen.

Å jag är hemma.
Allmänt hängig och efter ett ha varit vaken (jag vet inte varför) större delen av natten kändes det inte hundra att gå till jobbet idag.
I alla fall är jag inte ensam då min stackars lilla yngsta har väldigt ont av mensvärk, då händer det ibland att hon ber om att få vara hemma en dag.
Dagen ser ut enligt följande:
Soffhäng.
Pöss på er.

14 kommentarer:

Realisten sa...

Häng lugnt i soffan! Hoppas att du känner dig bättre snart!

Flerbarnsliv sa...

Låter som en härlig måndag ;)
Ha en lugn måndag!

stort och smått sa...

Krya på er och ha det så skönt i soffan! Själv jobbar jag och ja, du kan ju förstå att jag vill hem och hänga i min soffa istället.

Bibban sa...

ja soffta på, det är ni värda. Krya på er :)
Kram

Fia Fit sa...

Åh soffhäng på en måndag låter ju helt UNDERBART oavsett orsak (dock inte vinterkräkssjukan för då är det ju bara toaletthäng)

Anonym sa...

Låter som en bra ide´tror jag hänger på för jag är ju ledig idag. Nä just det! måste nog greja en del...*suck*
Stärkande björnkram till dig och dotera! KRAM!

Monica sa...

Finns inget bättre än soffhäng :D
Ha en skön dag i soffan och krya på er!
Kramen

Snäckskalsdalen. sa...

Precis just nu, ser du, solen tittar NÄSTAN fram.....då finns det hopp och ut borde jag gå och få i mig vitaminer eller vad det är man får när solen skiner.

Attans att du är så trött, inte kul! Vad gör man?

Vila ut och pyssla om dig och yngsta!

Kramar från Solsidan!

Fru Venus sa...

Jag lider så med min yngsta när hon har sån mensvärk att ögonen går i kors och hon bara kvider av smärta :-( Stackars tjejer. Ta hand om varandra där hemma, kram!

Anna sa...

Här blir de också lite soffhäng efter min långa jobbarhelg (24tim), har varit bort och hyrt 2 filmer så lite slappa blir de :)
Kram och krya på dig!

Anonym sa...

Låter skönt med soffhäng, men troligen hjälper inte det din yngsta. Fy f-n rent ut sagt, jag lider med henne. Minns som igår hur det var och det var inget man önskade sin värsta ovän! Numera vet ju inte jag hur det funkar, men "då, förr i tiden", var p-piller nåt som rekommenderades för värken. Inte poppis hos min mamma att dottern på 14 åt p-piller! Men, inte hjälpte de heller! Krama om henne och var rädd om dig själv!
Småländskan

Ulrika sa...

Hänga i soffan låter som ett superbt sätt att spendera dagen. Funderar över något liknande här eftersom ryggen värker nåt eländigt.

Hoppas din hängighet kommer av sig så du blir frisk och energisk omedelbums!
Och att mensvärken ger med sig. Jag minns att jag var hemma två dagar varje månad från 11-15 år, jag svimmade av mensvärk. Varje månad. Sen skaffade jag p-piller och blev som en människa igen.

Kram!

Mina dagar sa...

Blä för mensvärk i den åldern!!! Jag kommer ihåg att jag hade så ont så jag inte kunde prata:(:(
Men det gick över efter första barnet:) Kanske lite för tidigt för din dotter med barn men det är alltid nått att se fram emot;);)
Hoppas det bara blev soffhäng och inte tvätta,städa mm mm -häng!!!

Tant Animalia sa...

Hoppas "hänget" var lite gottigt i alla fall, trots att Ni mådde pest....):
Önskar er en bättre dag i morgon!

Själv har jag mest hängt i min "uppbullade" skrivbordsstol för att ryggen varit dum i dag, men nu i kväll så har man ju ont i ändan istället av allt "hängande" här...Haha!

Kram!