söndag 23 januari 2011

Mäh...

...visste jag ju redan!
Liiiite synd är det att det inte gäller ALL choklad. För handen på hjärtat...visst är mjölkchoklad myyyyyyycket godare än 70-80% mörk choklad ;D


Den här bilden hittade jag när jag googlade. Har lånat den alltså.
Så kom jag att tänka på en annan sak. Min svägerska är väldigt impulsiv så till vida att när hon bestämt sig för att ändra något i hemmet så ska det ske NU och inte sen. Resultaten är blandade men oftast blir det bra. I alla fall så hade hon sågat med cirkelsågen igår (hylla i garaget blev betydligt kortare) varpå hennes äldsta dotter undrade om hon var arg på pappa. Så var det inte. Hon retade sig på att hyllan rent estetiskt inte stämde in i garaget. Så den fick helt enkelt bli kortare. Var hon gjorde av alla prylar berättade hon inte.
Pöss på er.

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Ja självklart är vanlig choklad godare än stark 80%choklad. Den smakar f-n.
Jag vill ha god choklad när jag ska äta den, vill ha jag något som smakar dåligt (fast det vill jag aldrig) så äter jag hellre något annat. Choklad ska vara gott. Basta!

Åsa Hellberg sa...

Jag älskar mjölkchoklad.

Singelmamman sa...

Mjölkchoklad ska det va. Allt annat är hemskt. Och jag är väldigt förtjust i spontana människor. Hur det än blir! Kram

Anna sa...

Marabous mjölkchoklad är klart bäst!! nu blev jag bra sugen ju, bäst och hämta ett äpple.
Hon fick nog rensa rejält bland sina saker, haha!

Kram

Fru Venus sa...

Svensk mjölkchoklad är för söt och "torr", men Fazers mellanting är helt underbart. Jag har fått belgisk mörk choklad med dadlar och annat gott, den var helt suverän!! Kvällspöss :-)

Madlar sa...

Helt avvand från mjölkchoklad, tycker den är ganska vidrig(söt). Mörk får inte vara över 70-74% då blir den för bitter för min smak. Men visst händer det att jag snor en bit av dotterns lördagschoklad när sötsuget blir för starkt ;)

Gökboet sa...

Prata inte ens om choklad och visa absolut inga fina bilder på godsakerna! Jag försöker att förtränga allt sån't jö....
Så nu har jag redan glömt....

Malla sa...

men alltså, borde det inte vara straffbart att lägga ut en bild på choklad?
:P
men du, jag har avsockeriserat mig så jag har svårt att äta enbart mjölkchoklad. har varit så i några år, men visst, det KAN gå ner en bit ibland :P