fredag 7 januari 2011

Irriterad

Tänk er följande scenario:
Jag städar bort julen. Jag har inte duschat, borstat tänderna eller kammat sig. "Sunk" står liksom skrivet över hela mig.
Fyra miljoner tomtar, julgransbelysning, plastgransbarr, kartonger, adventsljusstakar, stjärnor, dukar, allt ska bort samtidigt som jag plockar fram allt det där som jag har framme under resten av året. Dammar av lite när jag ändå är i farten och det är K.A.O.S.!
Så när jag är mitt i kaoset och hostar, snorar och svettas om vart annat så undrar familjen vad vi ska äta till middag!!!!! Yngsta verkar ha nerver och mod utan dess like för i samma veva undrar hon vilken dag det är (fredag=fredagsmys) och om jag inte kunde åka och handla lite fredagsmys! VA!!!
Jag fick nu räknat till en miljon innan jag svarade damen att om hon vill så kunde hon ju gå ut och skrapa rent bilen från is annars kan hon aktivera sina ben och GÅ ner till butiken och inhandla det hon vill ha själv!!
Jag är sjukt irriterad och det är inte bara på yngsta.
PS. Jag har tre finnar i pannan. Vad är nyttan? DS.
Pöss på er.

13 kommentarer:

Mångmamma sa...

Inte för att strö salt i såren men jag är väldigt glad att min äkta hälft hade den goda smaken att ta med illbattingen Bam-Bam på mathandlingsexpedition.
Själv har jag inte heller någon vidare renlighetsstatus, släpat ved, foder, hämtat barn på byn och skottat fram en källartrappa idag men jag slapp i alla fall att åka och handla!!!

Fru Gårman sa...

Hmmm... jag tror gafflan har lite... PMS? Jag hade horn i pannan här om dagen, I know the feeling... Kramen pårej.

Singelmamman sa...

Här är det också sunk som är dagens outfit. Och jag gillar det! Men jag och yngsta var ut och handlade och hämtade två klänningar (stod det att det skulle vara men de är så korta att ett brett skärp är längre) på postens utlämningsställe. Och sen handlade vi förrätt och dessert till morgondagens firande. Pössar tillbaka och finnarna är snart borta.

Realisten sa...

Du har all rätt att va sjukt irriterad!
Pöss och hoppas att resten av helgen blir bättre.

Renée sa...

Förstår att du inte är på topp... Tack och lov att jag inte varit slavisk med fredagsmys, jag kör det lite när det passar även om det är en onsdag. Då slipper man tjat, så praktiskt!

Knasterfaster sa...

Fyra miljoner tomtar - jag är inte avundsjuk. Ibland är det som om familjen tror att man ägnar sig åt sin hobby när man städar och lagar mat. Fy Fabian!

Gökboet sa...

Jisses, kan tänka mig att det osade hett! Jag tycker du hanterade det hela väldigt behärskat. Jag tror jag hade fått hjärblödning eller hjärtinfarkt. Eller i alla fall minst 4 finnar i pannan...

Pöss till dig med!

Fru Venus sa...

Du vet vad jag tycker vännen, en spark i baken ;-) Du skulle ha varit med oss igår istället och haft de andra att städa undan medan du var borta :-)) KRAM!

Malla sa...

jag förstår! ryt till!

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tror inte det är finnar du har i pannan, det är hornen som vuxit ut....
Vilken mysig julafton ni hade, har tittat noga på bilderna nu och du hade dukat så fint, så fint.
Er nyrenoverade affär är ju hur fin som helst, tänk, dom tog bort vår och så har ni fått en så fin, den är ju hur fräsch som helst.
Det blir nog snart bra ska du se, jag menar med fredagsmys och allt!
Agneta kram

Gafflan sa...

Snäckskalsdalen:
Jättefin butik har vi fått! Har nu alltså varit där och handlat? Fredagsmys blev det...maken fick dra på sig snöskorna och GÅ med yngsta (hon ville inte gå ensam) till Konsum och t o m jag fick en chokladbit! Snällt av dom ;DD
Kram

Knaada sa...

En plastgran som barrar!? Jag skulle också vara sjukt irriterad!

Tankar vid midnatt sa...

Så härligt igenkännade du skriver!