lördag 22 januari 2011

Firat 16-åring i dagarna två.

Jag har druckit viiiiiiiiiiin. Ganska många glas faktiskt. Skrattat mycket så ja (Monica du har rätt) jag blev väldigt tät i näsan. Jag blir det när jag har roligt och skrattar mycket. Bomtät i näsan.
Huvudvärken ligger och lurar men jag tänkte att om jag fyller på med lite mer vin så tror jag att jag kan skjuta upp den till i morgon. Vi får se helt enkelt.
Tydligen lagade jag god mat för det blev inte en enda liten bit över. Vad jag bjöd på? Marinerade kycklingfilér som tillagades i ugnen, potatisgratäng, sallad och en kall sås på cremé fraiche. Inte tårta utan kladdkaka och kaffe till efterrätt. Inget märkvärdigt men jag gillar mat som lagar sig själv i ugnen, speciellt när vi är många till bords. Att dricka till maten blev det vin, vin och mera vin...och så en och annan öl till den som ville ha det.
Pöss på er.

9 kommentarer:

Petra sa...

Åh vad gott med vin. Jag har inte fått i mig något denna helg.
Kram

Monica sa...

Haha!
Jag visste det!
Men jag tycker om när du blir tät i näsan... ;D
...jag har också druckit några glas...
Hick & pöss

Catharina sa...

Låter som en helt ljuvlig kväll!!

Njuuuut!!!

Ingrid sa...

Gratulerer med overstått til 16-åringen!

Vin er godt på ein lørdagskveld. (egentlig godt andre kvelder også, når eg tenker meg om) Mykje god mat du har servert!

UlGu sa...

Hoppas huvudvärken håller sig borta i morgon.
Kramen

Anna sa...

Kul med kalas ibland :)
Ett glas fick jag bara i mig i går, jag blir täppt av vissa röda viner, så då kan man lika bra sluta för man känner åndå inte smaken :)
Kramiä

Snäckskalsdalen. sa...

Tror inte du blir tät i näsan för att du skrattar, det är fel ordning, jag tror du blir tät i näsan för att du dricker vin, du är allergisk mot alkohol, och när du dricker vin skrattar du, så är ordningen...men det är roligt att höra att du haft roligt i alla fall!
hoppas du inte har huvudvärk idag!
kramar

Fru Venus sa...

Jag drack årets första flaska med "Rabarbervin" igår. Ja, hela flaskan, men igår åt jag lite mer så det blev inget nakenspring när gästerna gått, som sist...;-) Hoppas huvudvärken sätter sig på nån annan, KRAM!

stort och smått sa...

Det lät väldigt gott! Mums!