söndag 12 december 2010

Redan söndag.

Vet ni vad som är tråkigt och jävligt jobbigt?!
Jo, att vakna på lördag med huvudvärk som envisas med att hänga i hela dagen för att följa med i sängen och somna med den.
Vakna på söndagen fortfarande med huvudvärk men nu from hell! Inga piller i världen hjälper...då tycker jag att livet suger balle riktigt hårt!!!!
Tänkte bara jag skulle tala om det...
Ibland hatar jag mitt huvud och hade gärna sett till ha ett extra huvud att använda vid sådana här tillfällen.
Pöss på er.

11 kommentarer:

Elin Damberg sa...

Ja, det var sannerligen ett ballsugande av sämsta sorten. :-( Krya på på dig från en som har det samma lika. Jag kör på läsk och ipren, med osäkert resultat. KRAM.

Fru Venus sa...

Jag vet inte vad jag ska säga, jag som aldrig lider av huvudvärk, men jag har saknat dig och hoppas att du snart mår bättre! *kramar om allt utom balle-skallen som har ont* Pöss!

Shamrock sa...

Vilken skithelg. Huvudvärk kan man ju klara sig utan...

Åsa Hellberg sa...

Fy vilken trist helg för dig:(
Är det migrän du har?

Snäckskalsdalen. sa...

Usch.
Men nu måste jag låta förskräckligt tråkig och präktig. Sorry. Men nu börjar jag och jag vet att du vet, men jag måste i alla fall skriva det.
Nu: Borde du inte gå till doktorn och riktigt ta reda på och reda ut vad det beror på, för det är nog något som borde redas ut och tas tag i innan det blir lite småkroniskt.....det är inte bra att vara sådär huvudvärkig när man är ledig......tror jag.
Detta sagt i all välmening.....blir bara lite orolig för dig så där. För mycket på arbetet, för stressigt, frustrerad, räcker inte till, lära sig säga nej och allt det där du vet......
Storkramar från anre sia fjorn.

Singelmamman sa...

Och så är det kanske borta i morgon. Fy sjutton för huvudvärk. Men jag håller absolut med Snäckskalsdalen. Krya på dig.

Anna sa...

Fyy skulle jag också säga, tråkigt nu när de är helg o allt.
Krya på dig! Kram Anna

Annica sa...

Stackare!! :-( Krya på dig.

Malla sa...

Jävla huvudvärk.

stort och smått sa...

Usch...
Jag vaknade också med huvudvärk i morse, men det var väldigt självförvållat och med hög skyll mig själv-halt. Efter en Treo och en kopp kaffe släppte det dock. Men den bedövande tröttheten sitter i. Ska aldrig supa mer. Hört den förr?
Hoppas du slipper värken i morgon. Fast då är det ju redan måndag.

Knasterfaster sa...

Det är jobbigt även för den som lever ihop med någon som har huvudvärk titt som tätt. När jag vaknar på morgnarna ibland så vet jag att sambon har huvudvärk utan att han behöver säga det till mig. Jag hör det på hans andning. Hans huvudvärk är absolut stressrelaterad. Jag tycker att du och min sambo ska prova på qoigong mot huvudvärken.