fredag 3 december 2010

Fredagsmys?

Gafflan kom hem från jobbet och dog i soffan en liten stund medan hon skrev en handlingsplan att ha med till Konsum. På en liten post-it lapp skrev hon med ytte pytte små bokstäver värsta digra listan för att få med allt. Sen åkte Gafflan till butiken...utan glasögon! She´s so smart...inte! Inte såg hon vad hon skrivit och armarna blev längre och längre men det funkade inte för förutom gammelsynen är hon...ja, just det...närsynt. Grattis! Gafflan fick ta till minnet och det är inte vad det borde.
Gafflan åkte hem och tänkte att det som inte kom med idag får hon ta i morgon. Packa upp varor och öppna frysen för att knöööööö in lite mer frysvaror. Det är nu Gafflan får betala för sin lathet! Gafflan skulle frosta av frysen för ett tag sedan...det blev inte gjort, Anna(t) och Inga Problem dök upp och då går det som det går. Händer nada.
Ska stänga dörren till frysen, det går inte. Trycker in lite varor som KAN vara problemet men vaccumsuget i listen infinner sig inte. "-Stäng dig dörrjävel!!", skriker Gafflan men det hjälper föga. Antingen är frysen sönder eller så är det bara så att isklumpen runt trådbacken på mitten har blivit för stor. Vi märker väl det när Gafflan har frostat av, för det gör hon nu.
Nu ska hon laga mat också! Thaikyckling men wookade grönsaker... Stackars människa...det blir nog inte så mycket mys i kväll. Jag tror hon är lite sur.
PS. Gafflan skulle kunna berätta för er hur lyckat det är att handla gardiner utan glasögon också men hon skiter i det faktiskt. Sen skulle hon kunna berätta att i "samvetet" (=skrubben under trappan) luktar det död mus och nu måste hon dra ut all skit hon samlat där för att kolla så att det inte ligger ett kadaver där och stinker men jag tror inte hon vill att jag ska berätta mer saker nu. DS
Pöss på er
Hälsningar "M" och

15 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Vem är du "M"? Dra bort Gafflan från spisen och placera henne i soffan igen. Servera henne en tallrik thaikyckling med wokade grönsaker sedan när du lagat det färdigt. Se så!

Gafflan sa...

Knaster:
Gafflan och "M" är samma person, jag bara skrev inlägget ur en annans synvinkel. Jag är såååå uppfinningsrik. ;DD

Fru Venus sa...

Ställ ut frysvarorna (det är väl minusgrader!?) och sätt dig i soffan med en öl! Japp, helt plötsligt är det fredagsmys ;-)

Monica sa...

Korka upp så får du lite fredagsmys! ;D
Här kör vi mys med ost, kex och vin ikväll...
Blir nog bra tror jag :)

Blöt fredagspöss

Mångmamma sa...

Hmm, luktade märkligt i min hall/under trappan med för några veckor sedan.
Jag ignorerade framgångsrikt fenomenet och nu har det slutat lukta!?
Säkert en död mus i väggen eller så...
Trevlig kväll, närsynt eller inte.:)

Huskatt sa...

hahahahaha, vilken eländig frys :)

Åsa Hellberg sa...

Själv tvingades jag frosta av igår, är det en frysepedemi?

Fru Gårman sa...

Jag tycker det är imponerande att kunna skriva shoppinglista samtidigt som man dör lite grann.
Själv dör jag lite grann och då blir inget gjort förrän jag vaknat till liv igen.

Anonym sa...

Du har ju dator, kanske har du skrivare också. Skriv på datorn storlek 36 eller nåt och skriv ut. Ja det blir ju en inköpslista som nästan behöver fraktas på släpkärra men du kommer kunna läsa det. Fiffigt va?
Nähä inte det..
Ha en go kväll i alla fall både AnnaT Inga Problem och Gafflan

Stina sa...

Min frys är lika kass. Det måste ju vara frysen fel, dörren ska ju kunna stängas! eller hur?
Själv suckar jag åt disken och dricker vin istället. Mycket mysigare, jag tycker du ska göra detsamma! :)

Ulrika sa...

Hahaha, här snackar vi igenkänningskomik på vardagsdramanivå! Fast jag brukar glömma hela lappen hemma. Och trådkorgen bröt jag loss med våld ur den nedisade frysen redan i går kväll, och nu går den inte att sätta tillbaka igen...

Singelmamman sa...

:-) Jag ska frosta av frysen vilken dag som helst tänkte jag. Vi kan göra det tillsammans.

Ezter sa...

Fattar inte varför det inte finns läsglasögon lite strategiskt placerade i mataffärer! De kan ju kedja fast dem, så de tjuvaktiga inte tar med dem hem, om det är det de är rädda för.
Visst hade det varit bra?
Köp dig en extra frys!;)

Malla sa...

haha :D hoppas du får stängt den nu :)

Shamrock sa...

Kan rekommendera en självavfrostande frys - det är bland det bästa av "tråkvarorna" jag köpt