söndag 5 december 2010

Firat i dagarna två.

13-åringen är nu firad, ordentligt. Idag hade vi storkalas.
Gafflan är nu helt i koma med blixtrande huvudvärk. Jag tror jag är allergiskt mot stress eller kan det vara så att "det fina tål så lite"?!
Vi har ju inga möbler (men vi har ström och lampor eller i alla fall några) i nybygget men för att göra det lite mer mysigt så snodde vi hela äldstas möbelemang. Soffa, matta och fåtölj (bord hittade vi på vinden)...hon har nu bara säng och skrivbord på sitt rum. Vi har lovat att hon ska få tillbaka möblerna...vi sa bara inte när! Stackars tös...
En urusel bloggvän har jag också varit, det är svårt att vara på flera ställen samtidigt. I morgon lär det inte heller bli bättre då eftermiddagen kommer att uppfyllas av diverse måsten. Utvecklingssamtal med yngsta bl a, så ska jag tydligen jobba också.
By the way...den här helgen har jag ätit hela tiden konstant...jag lär inte ha gått ner i vikt men jag har hört att man ska skynda långsamt och får det bara ha varit jul och lite sånt så ska det nog gå bra i alla fall. Man måste ju unna sig...eller hur!?
Pöss på er.

5 kommentarer:

Anna Drott sa...

Klart man ska unna sig. Men det räcker med en dag i veckan. Ta´t lite lugnt nu quinna. Vi finns kvar i cybervärlden när du har tid.

Kram

Realisten sa...

Självklart ska man unna sig! Sov nu gott!

Fru Venus sa...

Tycker du ska kvicka dig med möblerna, bäst det är kommer hon på att hon vill ha nya och så får de behålla de "gamla" ;-) Skönt att höra av dig, kvällskram!!

Knaada sa...

Klart man ska unna sig! Snart kommer juletider å då kan man ju aldrig vara säker om man får nog i sig!

Ezter sa...

Håller med Fru Venus, utmana inte ödet!