torsdag 11 november 2010

Ursäkta mig...

...men idag är jag totalt nollställd och har inget att skriva om. Inte ens lusten att läsa bloggar finns. Märkligt för ibland är det mycket roligare att läsa än att skriva.
Maken åkte hem från jobbet idag och eftersom läkaren inte sjukskrev honom gjorde han det själv. Nu måste jag har försökt underhålla honom så gott det går *himlar med ögonen* och det är fan värre att hitta på aktiviteter till en 50-årig gubbe än vad det var när man (förr) hade små sjuka uttråkade barn hemma. Inte kan jag öppna skåpet med alla plastbyttor som underhållning eller dra ut lådan med köksredskap i trä eller plast och säga varsågod lek och så försvinner några timmar. Sorgligt. Som tur är så är han jättebra på att sova och det kommer han att ägna stor tid åt om jag känner honom rätt och DET gör jag.
Ni som tror att han kan ägna sig åt markservice hemma under den här tiden är ute och cyklar för det kan han absolut INTE nu. Totalt handikappad förstår ni! *himlar lite till med ögonen och suckar*
Det bidde visst ett inlägg i alla fall. Hoppla som det kan bli.
Pöss på er.

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag slapp fram, ut, hit!! :-) Skippa tanken på plastbyttor och annat, ge honom fjärrkontrollen! KRAM!!

Melinda sa...

Ibland har man inte energi helt enkelt till att blogga... så är det ibland!

ezter sa...

Hihi, har vi samma man? När de väl kommit till insikt att nåt är fel, så är man totalt handikappad! Markservice? Vad är det? Bar man själv som står för den ;)

Shamrock sa...

Sjuka män är inte att leka med

Rut-Knut-Tjut sa...

Jag tror bara att man inte har energi eller ork att ta sig till datorn ibland. Kan vara skönt med en dag utan ork och lust med...

Gökboet sa...

Många "sjuka" män tror ju att dom är på vippen att kola av vid minsta förkylning. Sova är ju faktiskt bra när man är sjuk.
Annars var la Fru Venus idé himla bra, när han har korkgluggarna öppna....

Åsa Hellberg sa...

haha, för att vara lustbefriad fick du till det väldigt bra:)

Malla sa...

Haha, det blev ett bra inlägg ju! :D

Singelmamman sa...

Lägg dig bredvid honom och ta det lugnt du med.

Anna sa...

Stackars din man! de är ju oftast så att dom är ju så sjuka att dom inte kan göra någonting men sen när man själv är sjuk ska man ta hand om barn o hus, allt måste liksom gå då.
Men som sagt vila du me så du inte stör han med och städa o plocka :)
Kram Anna