torsdag 18 november 2010

Snart advent.

Egentligen borde jag ha en massa saker att skriva om men just för tillfället lyser dessa bra saker med sin frånvaro. Har suttit här en lång stund och försökt plita ner något vettig men i stället raderat det ena inlägget efter det andra.
I alla fall så är advent snart här och jag blev lite stressad för jag har ingen el i nybygget och jag vill VÄLDIGT gärna adventspynta i fönstren, ska bara inhandla lite nytt först. Nu är frågan eller kanske inte just så mycket en fråga utan mer om jag kan besluta mig för vilken sort som ska upp. Ska nog satsa på stjärna/or på fot.
Vad har ni i era fönster?
Pöss på er.
 


10 kommentarer:

Tantaluran sa...

Jag har slutat med hängande stjärnor - blir bara irriterad över sladdar som inte räcker till/korvar sig och sånt.

Sen såg jag en jättefin fyrarmad ljusstake för värmeljus på Plantagen. Min mamma köpte den till en vännina, vill ha den också. Ska se om jag hittar någon bild och lägga ut den på min blogg.

Anonym sa...

Vi har ljusstakar i några fönster och stakar i andra fönster.

Ser att du nu har 99 st följare, en till sen så har du ju 100 stycken. Vad roligt! Själv så har jag kommit upp i 48 stycken, men vill gärna ha fler =)

Usch´, nu får jag återgå till mitt elände! HAr en skitjobbig kväll, psykiskt, mkt tårar kommer det bli sen. Det är jag helt övertygad om.

Malla sa...

jag har 2 stjärnor, eller kanske 3 - dom ska få slåss om platsen :) några små nissar och en massa ljushållare. Jag har nog itne så mkt pynt då jag tänker efter :)

Anonym sa...

Jag har stjärna på fot, en sån man kan byta ut och göra som vanlig lampskärm efter advent. Sen har jag några helt vanliga traditionella adventsljusstakar också förståss. För övrigt är det ont om "pynt".
/Småländskan

Shamrock sa...

Jag har gamla hederliga hängande stjärnor. Men jag har oxå börjat fundera på att byta ut mot fotstjärnor

Monica sa...

Jag har båda stjärnor på fot och stakar i mina fönster.
Stjärnorna har jag köpt på Carlsson el och dom kan jag ha på vanliga lampfotar.
Fiffigt! =)
Tack för senast, det kommer jag leva länge på... :D
Pösselipöss

Stina sa...

En hängande stjräna, en på fot och sen ett lysande luciatåg (barnens), och en båge med adventsljus på. Och en vanlig adventsstake tror jag...
Snart advent, jajjemän! :)

Sus sa...

En nyinköpt sjuspestig stjärna. Vit. Jag har en röd men det gav ett porrigt sken.

Snäckskalsdalen. sa...

Här är det liggande slingor, alltså dom ligger i fönsternischen.....himla praktiskt. Dom lyser upp hela huset på natten, det är mysigt och man ser dom utifrån också. Fast nu vet du ju att det finns nästan inga människor där ute som ser dom.........kramelikram

UlGu sa...

Jag har stjärnor på fot och hängande. Har även några runda glaskulor som lyser. Alla mina adventsljusstakar gick sönder på samma gång.
Kramen