tisdag 30 november 2010

Möblera mera och så...

Lånad bild. Mycket bra text tycker jag. Så i morgon ska jag klä mig á la michelingubbe för jag har frusit heeeeela dagen.
köldfronten intet nytt...brrrr så kallt! Jag tror termometern har fastnat på -11 köldgrader. *knackar försiktigt på termometern...rör sig inte*
Så för att få upp värmen, förutom vansinneseldande i kaminen, ska jag föreslå flytt av ett annat skåp för maken idag! Jag tror han inte jublar, när jag berättar att det är vitrinskåpet som ska bäras runt...eller det var faktiskt hans idé men jag tror han har planer på att fixa med lite andra lister idag. Den som tjatar mest vinner...visst?!

Vi flyttade vitrinskåpet för ett tag sedan och då tog jag inte ur ett enda glas! Nu ska det flyttas mer är ett par meter och i nivåskillnad...kanske ska plocka ur allt glas...
Blir jag inte nöjd med den nya placeringen av vitrinen så kan jag vi ju alltid flytta det tillbaka till ursprungsplats.
Pöss på er.

12 kommentarer:

Monica sa...

Lycka till med möbleringen!;D

Hoppas verkligen denna sibirkyla försvinner snart...
Pöss på kinden med nariga läppar!

Smaragdalena sa...

Jag känner igen det där... man orkar inte plocka bort någon prydnadssak för att flytta möbeln den står på/i. För den ska ju bara flyttas bara någon dm. Och likafullt -Kras!!! Och när det hänt.. så fattar man inte VARFÖR man inte tog sig den lilla tiden det tar att plocka bort den/dem!!!???

Snäckskalsdalen. sa...

Det är som att dansa (med mig) att flytta vitrinskåp....dvs inte så kul!
Kram

Anonym sa...

Plocka ur innan flytt!!
säger
/Småländskan
som vet vad hon pratar om! (Som tur var hade hon ett bra försäkringsbolag, men de kan inte ersätta gamla fina glas från föräldrahemmet)

Anonym sa...

Sen skrattar jag åt Snäckskalsdalens kommentar. På den gamla goda tiden, så jag var nygift, TVINGADE jag min man att dansa med en av "panelhönorna" på vår gemensamma julfest. Han gjorde så, såklart, men han sa efteråt att det var som att dra omkring på en kommod!! Möbel som möbel kanske...
/Småländskan

Anonym sa...

Om inte annat så blir ni ju varma :)
Lycka till hoppas ni/DU hittar en bra plats.
Min gubbe är skittråkig, han vägrar flytta en enda pryl numer... kanske för många ändringar fram o tillbaka. Äsch, tråkig!

Fru Venus sa...

Oj, bär bort glasen först! Jag har en känsla av att ni kommer att få upp värmen om vi säger så ;-) Kram på er!

Åsa Hellberg sa...

Haha, lycka till:)

Singelmamman sa...

Ja, flytta möbler med make är absolut det snabbaste sättet att få upp värmen på, alla kategorier! Lycka till, men plocka ur skåpet säger jag med.

Moster Ma sa...

Hur ska detta gå då????

Anna sa...

De var bra ord :)
Håller du på o möblerar om?
Kram

UlGu sa...

Hoppas flytten gick bra!
Min Make hade garanterat försökt att flytta skåpet utan att plocka ur.
Kramen