fredag 19 november 2010

Jaha...

Vad ska jag skriva nu då?
*Att jag är supersugen på chipsen jag köpt men äter jag av dom nu så finns det inga kvar till kvällen...det är synd för det är ju då man ska äta dom, så tror jag döttrarna blir sura som citroner om jag tjuvstartar. Japp, det tror jag! Fast jag skulle ju kunna säga att påsen gick sönder och att jag var tvungen att provsmaka...lite...
*Att jag älskar marsipan och är sjukt sugen på grisar och tomtar i just marsipan. Mandelmassa kan slänga sig i väggen, det ska vara äkta marsipan!
*Att jag tror maken somnat i soffan när han egentligen skulle åka och köpa mer färg för målning av lister och fönsterfoder. Det zZzZnarRrRkar nämligen därifrån!
*Att här ska vi ha tacos till mat idag...eller encheladas i ugnen men det är nästan samma sak fast godare (tycker jag).
Pöss på er.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Det känns som om jag vill byta plats med Herr Gafflan just nu, znarka i soffan och tex-mex till middag! Jag kommer på studs! :-)

Anonym sa...

Jahapp... alltså, jag skyller på alla "er" som ständigt och jämt snackar om choklad, annat godis...jag som aldrig gillat sånt egentligen. Igår köpte jag två STORA chokladkakor, mörk, "riktig" choklad visserligen, som är enbart NYTTIG, men ändå. Det är helt och hållet ert fel!! Bara så du och andra här vet!
Ha en trevlig fredagskväll i alla fall, trots allt...
/Småländskan

Malla sa...

Men...lite kan du väl smaka ;)

Anna sa...

Öppna påsen försiktigt i ena änden och sen klistrar du ihop den igen, så får vi se om någon märker de :)
Ha en mysig fredag! Kram Anna

Alexandra sa...

Åh provsmaka lite. :-)

Trevlig helg kära du!

Shamrock sa...

Tyvärr får jag avråda dig från chipsen. För har man börjat kan man inte sluta. Du får nog knyta ihop fingrarna och vänta till kvällen

Fyra nyanser av rosa sa...

Ahhhhh marsipan! Älskar Anton Berghs ägg!

Maja sa...

chips, marsipan, tacos, enchiladas... allt gott samlat på några rader! mmm....