måndag 8 november 2010

Det är fel på kontoristen!

Jag ligger efter på jobbet med faktureringen och när någon kund ringer och efterlyser faktura skyller jag ifrån mig på:
1. Snigelposten. Inte ens A-post kan man lita på att den kommer fram! brukar jag säga till kunden...och dom tror mig. (hahahahahahahaha)
2. Herregud, har du inte fått faktura!? Då ska jag genast säga till på faktureringsavdelningen! är något annat jag brukar haspla ur mig, speciellt till kunder som knappt varit på verkstaden. Dom vet ju inte att det är jag som är faktureringen.
3. Jag har inte fått in något underlag...det är inte helt lögn men bara lite.

Klart att det finns orsaker till att jag ligger efter men det kan jag inte berätta här men den där förbannade slöfocken till kontorist henne ska jag minsann ta i örat och säga ett sanningens ord till redan idag...eller i alla fall senast i morgon. Så det så!
Pöss på er.

12 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Heja heja! =)

Alexandra sa...

Do it!:-)

Frogprincess sa...

Menar du att de ringer och ber om den...?

Fru Venus sa...

Ta henne i örat på fredag så hinner rodnaden på örat lägga sig tills på måndag igen ;-)

Här går man sa...

jag ligger också efter. Med livet.

B i t t e sa...

Här funkar det likadant. Gubben/chefen och jag skyller på varandra. Bara enstaka kunder som genomskådar det. Och dem charmar jag på annat sätt. Det vill säga, om det inte är måndag :-)

Cina sa...

Heja dig!

Bergljot sa...

Takk for at du får meg til å le;-)

(Og takk for fine ord i bloggen min. Klem.)

Snäckskalsdalen. sa...

Bara inte den där kontoristen på faktureringsavdelningen råkar vara samma som personalchefen som beviljade ledigt i fredags......höhööhööööö....nu var jag INTE snäll!
Kramar från öst!

Anonym sa...

Precis! Så är det! Exakt! Man kan aldrig nånsin lita på en faktureringskontorist! Antingen skickar de en alldeles för dyr faktura eller så kommer den inte alls. Men jag håller med dig om, att det är bra med kunder som inte varit på självaste "brottsplatsen". De är liksom lite mer lätthanterliga.
/Småländskan

Monica sa...

Gafflan......hur var det nu med chefen.....akta dig så det inte blir klagomål till "den" jycken.......eller hur var det nu.....måste tänka lite.....Skit samma, ha en jätte skön kväll. kram

Chrissan sa...

Skönt att ha nån "annan" att skylla på.;)