tisdag 9 november 2010

Choklad, snö och en make med smärta.

Bilden på åsnan från Shrek har jag googlat och lånar den nu.
Jag struntade i chokladen på affären men eftersom det nu snöar här så har jag tröstätit upp det sista av den där vita Gafflanchokladen (hittade den på mitt gömställe) och lite smågodis som låg kvar och skvalpade i botten av min påse jag köpte i fredags. *rap*.
Maken har ont i sin vänstra axel, så ont att han i morgon ska till el doktoré och då gör det ont och det spelar ingen roll att jag tjatat sagt att läkarundersökning kan vara på sin plats! Neeeeej...han måste typ överbevisas att det kanske inte är smart skönt att gå med smärta en längre tid men...hey...jag är bara hans fru! Thank you God för att du hör bön. Han har haft ont ganska länge (typ snart ett halvår) men nu kan han inte lyfta armen högre än midjehöjd utan att svära dom värsta svordomsramsorna av smärta som finns. Det onda kommer av att han hade ont i den högra axel och därför överbelastat den andra...ja, ni fattar säkert. Envis som en åsna är ett milt uttryck.
Pöss på er.

11 kommentarer:

Cattas liv och tankar sa...

Ja se karlar... TUR han har en sån klok fru som förstått han ska till doktorn för lääänge sen..Kan ju kanske åtgärdas med enkla medel!

Här går man sa...

Aj, men det lät got med alla godisslumpar. Om det inte var sånt snöoväder skulle jag ta en tur till ICA.

Fru Venus sa...

Först ska du sparka honom på smalbenet för att han inte gått till El doktoré tidigare, sen kan du ge honom en "stackars lilla gubben" klapp på huvudet från mig ;-) Kvällspöss på er!

Anna sa...

Ja karlar, dom går inte i första taget men vissa går för minsta förkylning.
Va chokladen god? :)
Ha en bra kväll! Anna

Knasterfaster sa...

Nu tänker jag bara på dig som Åsnans fru. Du vet den där draken? Ha ha ha. Varför är en del karlar så där omöjliga ibland? Skönt att han kommer iväg till doktorn imorgon.

Malla sa...

ja dessa karlar ;)

stort och smått sa...

Oj! Ont i ett halvår? Inte bra.... Låter som en inflammation kanske?
Jag har ju överansträngt min vänstra arm sen min högra armbåge pajade, och nu känner jag ont i den axeln, men jag VÄGRAR dra på mig ny inflammation. Orkar inte med turer hos läkare, kortisonsprutor och Voltaren som är fullständigt livsfarlig för magen.

Hoppas han får bra hjälp! Inte bara för hans skull.... : )
Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Det är nog något som går här i väst. Jag plågas också av en ond axel och det är också den vänstra, får jag ont brukar det vara den högra. Alla tjatar att jag skall gå till sjukgymnast men jag vill ha piller eller spruta, jag vill bli bra NU. Hoppas vi får rapport om dom kan laga mannen fort och lätt!
Sov gott!

J:son sa...

Låter som om att även Du har en sån där riktig "karla-karl"....
Macho så dom är på gränsen till dumma...liiiite dumma i alla fall. Har också en sån...Haha!

Hoppas det går att fixa till hyfsat smärtfritt i alla fall, för inte är det roligt att ha ont inte!

Och så tycker jag att Du är duktig som inte kastar bort överblivna godi....rester!
För det är slös!!

Bra jobbat, Gafflan!
Kram på dej och tack för rara kommentarerna....(:
Dom gjorde mej faktiskt jätteglad!!

J:son

B i t t e sa...

Hmmm... min är också sån. Fast det är jag också så jag kan inte gärna gnälla på honom... Hoppas det blir bra snabbt! Kram på dig

Madlar sa...

Jajamen, här hemma går det omkring ännu en åsna som tycker det är onödigt att lägga tid på en hälsokontroll nu när han närmar sig 50.