söndag 7 november 2010

Att shoppa smink.

Med döttrar är en upplevelse! Vi var på Kicks i går...
Jag har ju två en, som snart är 13 år och en som snart är 16 år. Två sååå olika men ändå sååå lika...
Om jag ska ha en ny mascara eller liknande vet jag exakt vad jag ska ha och går direkt på pudelns kärna utan att passera gå...med döttrarna är det annorlunda.
Vi (näää, snarare dom) ska ha varsin foundation, inget märkvärdigt kan man tycka...men varför tar det en timme att välja (lätt överdrivet men ni fattar)? Måste man kolla Knebos heeeeela utbud av ögonskuggor eller lukta och spraya på sig varenda doft som finns i hela butiken? Läppstift???? Jag menar röd som röd...antingen passar man i den färgen eller så inte. Och varför...(????) måste man ha en foundationpensel, á 100 pix, att smeta in lite jämnare färg med i fejjan med? Vad är det för fel på fingrarna?
Herregud!
Det enda jag blev var fattigare och svettigare...
Pöss på er.

12 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag hoppas att mina tjejer aldrig kommer att börja sminka sig! Det är jobbigt som det är att försöka hitta rätt saker bara till mig...

Cattas liv och tankar sa...

Tycker oxå det funkar klockrent med fingrarna! O jag menar, de har man ju alltid med sig o billiga är de oxå..

Fru Venus sa...

Jag vet inte om jag har tur eller om mina tjejer är lata, men de vet vad de vill ha, och tar det direkt. Ibland vill de ju testa lite, men ledsnar ganska kvickt. Mina tjejer har hittat en favvo foundation som de aldrig tänker byta ut. Många av mina vänner har den också och jag skulle också kunna tänka använda den om jag inte vore så (snål och lat)bekväm av mig. Det är ID bare mineral puder foundation. Dyr pensel, dyr produkt, men superfint och naturligt resultat och den räcker nästan ett år fast de använder VARJE dag! Pöss på er! :-)

Anna sa...

Ha ha bra jobbat, har också två tjejer så jag vet hur de var :)
Nu fixar dom sitt själva spm tur är.
Kram Anna

Malla sa...

haha :) inte lätt, ge dom en slant och l¨t dom köpa själv nästa gång :)

Monica sa...

Fingrarna fungerar utmärkt!:D

Du verkar må bra idag efter hummerkvällen...;D
Och ja!!
Jag tycker absolut att vi ska ha en minibloggträff där vi "provsmakar" rosévin och fuskskumpa!
Pöss

Melinda sa...

Ha ha..

Shamrock sa...

Låt dem beställa från e.l.f där är det jättebilligt och man gör det på nätet. De har både bra och dåliga produkter och har precis haft en drive med fraktfritt. Dottern älskar det

Monica sa...

Ja du Gafflan, jag tycker allt att du har två härliga tonårstjejer! Klart de ska pröva sig fram här i livet......Kramen & ha en bra fortsättning på söndagen.

Anonym sa...

Amehh!!;) Det är ju typ det bästa som finns ju!! Smink och sånt menar jag. Penseln ger inte bara ett snyggare resultat, den gör produkten drygare och då räcker den längre = billigare.

Knasterfaster sa...

Jag hoppas att mina söner inte börja med smink för jag har inget tålamod när det gäller sånt. Sminkar de sig varje dag?

ansepanse sa...

hahaha - så är det att ha döttrar
kramar