söndag 3 oktober 2010

Hej världen!

Jag bestämde mig för att krypa fram under min sten och försöka se ljuset i stället! Låter bra va?! Så jag väntar på det riktiga ljuset i form av en sol och värmen som tydligen ska infinna sig. HAHAHAHAHAHA! Vädret här idag är regn, blåst och grått. Najsigt värre.
I alla fall har yngsta plockat ögonbrynen och hon ser inte riktigt klok ut nu. Jag skrattade gott åt henne (förlåt) och frågade hur hon burit sig åt för att få dom så in i baljan olika!? Hon hade använt hårborttagningkräm...ja... ni fattar. Nu får hon leva med två mycket, i formen, olika bryn. Tur det finns smink att "jämna" till med.
Pöss på er.

12 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Å stackarn, vilken fasa! Värmen kommer visst i morgon by the way.

Anonym sa...

Dom där satans ögonbrynen. Varför kan dom inte bara vara perfekta från födseln?

Fru Venus sa...

Håller med KAKAN :-D Vad skönt att det känns annorlunda idag, då kanske man vågar säga att solen skiner här idag också!? "Lag dig hit" som dom säger på "åländska" Kram!

Petra sa...

Ja, vad säger man. Du har så himla skön inställning till barnen.

Kram

stort och smått sa...

Jag håller med KAKAN. Vill också ha perfekt ögonbryn, utan att göra något.

Suzan sa...

ojdå, stackarn :/

Melinda sa...

Attans... Roligt att du bara garvade åt henne!

Knasterfaster sa...

Aj, gör det inte ont att ta hårborttagningskräm på ögonbrynen?! Jag får ont bara av att tänka på det. Jag har bara plocka mina bryn en gång i mitt liv. Ska man göra det?! "Suck" det är så mycket jag inte vet. Du skulle ha kommit hit till mig idag. Det har varit sol och 16 grader varmt! Jag ligger hellre på en solvarm sten än under den.

Singelmamman sa...

Här skiner solen igen. Det är den artonhundrade dagen i rad. Men plocka ögonbryn är jobbigt och jag låter hellre bli.

Rut-Knut-Tjut sa...

Ja jag är skapt med två olika ögonbryn som gör mig vansinnig. Men det blir som det blir. Tipsa henne om att inte göra som en gammal klasskompis till mig. Ta bort ögonbryn, rita dit de med en icket vattenfast penna och sedan gå ut i regn eller svettas bort de. Rinnande ögonbryn är inte fint.

Sus sa...

Vad hände med vanlig pincett?! Tur det finns ögonbrynspenna =)

Malla sa...

haha, hoppsan :P