fredag 8 oktober 2010

Gafflanrapport.

Igår blev det inte mycket till bloggning, hann inte ens läsa bloggar.
Efter jobb och matinköp pluggade jag matte med yngsta för jag hon har prov idag. När man har barn med läs- och skrivsvårigheter så får man gå i skolan en gång till...så jag går i 7:an nu. Jag hjälper henne gärna, det får ta den tid det tar.
Kaffegäster hade vi också, mysigt. Matlagning stod som nästa punkt på agendan och när maten var lagad, framdukad och uppäten var det kvällen och kolsvart ute. Jag hade tänkt ta en promenad i vårt fantastiskt fina väder vi hade igår men så blev det inte för jag var tvungen att kolla på Robinson. Jo...och sen var det lite allmänt plock innan jag bestämde mig för att det fick vara nog för idag. Sova, sova, sova minst sju kvart i timmen men jag bara blinkade lite med ögat och vips så var det morgon.
Nu kör vi veckans härligaste dag tycker jag, äntligen FREDAG!
Pöss på er.

10 kommentarer:

Anna Drott sa...

Ibland så kör det ihop sig.

Ha en fin dag du!

Kram

IKA sa...

Hej Gafflan vännen!
Oj jag behöver lite råd just nu känner mig velig som bara den..såg tidigare att du själv var i samma sits

Ha en bra dag
Kram!

Åsa Hellberg sa...

Hurra för fredag!
Ps, har ni lika fint väder idag?
Jag blev superglad när jag såg att du bor i Hunnebo, då kan jag få hur många väderrapporter som helst!

Monica sa...

Gaffflan, njuuuuuut av fredagen. Du kan börja nedräkningen nu......inte såååå många timmar kvar av din arbetsdag.
Höstkram från mig.

Marie sa...

Hoppas du får en härlig fredagskväll!!
Stor kram

Renée sa...

Jag har oxå ett barn med problem i matte. Det värsta är att jag själv är typ helt nollad vad gäller alla siffror i världen! Hur fasen blir det när hon blir äldre???

Fru Venus sa...

Jag beundrar dig om du klarar sjuan, vag gäller ex. matte så är det gränsfall här. Nä, jag ljuger, kan ingenting...*suck* Kaffegäster IRL istället för bloggar är ett mycket bra alternativ mellan varven :-) Ha en fin fredag! KRAMoPÖSS!

Alexandra sa...

YEAY! Härliga fredag.

Annica sa...

Ha en härlig fredag! =)

Anonym sa...

Inte helt fel att repetera åk 7. Jag gjorde så under ca 5 år, då jag var anställd på en gymnasieskola. Mest för att "få vissa elever med särskilda problem" vidare. Det lyckades för det mesta. Jag lärde mig otroligt mycket, eftersom jag var tvungen plugga på vissa ämnen. Men mest av allt, "mina" elever, de som "hade svårt för sig" dyslektiker och andra, de gick ut med mer än godkända betyg och de flesta av dem har idag ett bra jobb, ett bra socialt liv... Men, det var ett kämpande mot allt och alla, skolledning, lärare, Skolverket. Gissa om jag är stolt över vad de presterade, alla "mina grabbar"? Ja de var grabbar, nån enda tjej förekom.
/Småländskan