onsdag 6 oktober 2010

Byta från blogspot.com till blogg.se!?

Så irriterande! Man skriver kommentarer och så "poff" så är dom borta...grrrr...
Det strular ju med blogger just nu för mer eller mindre alla. Bilder som inte går att ladda upp, bloggar som inte vill visa sig, kommentarer som försvinner och f-n och hans moster. Så jag tänkte att jag kanske skulle byta till blogg.se. Det kostade inget att börja blogga där (läste jag) men ville man ha reklamfritt var man tvungen att uppgradera sitt konto för 59 kr/mån! DÅ ÄR DET VÄL INTE KOSTNADSFRITT?! VA?! Så då går det bort för jag vill inte ha reklam på min lilla blogg...än i alla fall och jag vill inte betala för att slippa reklam. Beslut, beslut...
Gomorron förresten.
Pöss på er.

26 kommentarer:

Suzan sa...

blogg.se strular ganska bra dom med...

Ingrid sa...

God morgen! :)
Håper blogspot snart ordner opp i problemene!!

Anonym sa...

Det är därför jag inte gillar blogg.se Jag vill inte ha reklam på min blogg jag heller. Det får jag tillräkligt utav på tv och genom alla tidningar.
Jag gillar blogspot bättre ändå, trots att det är lite strul just nu. jag håller ut =)

Morn på dig gafflis

Fru Venus sa...

Nej, ingen reklam, så irriterad på den när jag läser bloggar, speciellt som reklamen jag "får" se är på finska...God morgon favoritgafflan! :-)

Bibban sa...

Jag tänker samma sak, det är så irriterande. För när man ger sig tid att verkligen läsa bloggar och kommentera, ja då funkar det inte. men vi får väl stå ut, allt för att slippa reklamskiten.Gomorronkram från mig;)

nillas liv på pinnen sa...

De som fixar och donar (?) på Blogger borde väl ha fått några signaler, vid det här laget, på att det krånglar. Så jag tänker att deras topnotch tekniker säkert jobbar på att laga felet.
Hoppas kan man ju i alla fall.

Anonym sa...

Jag måste säga att det som jag genom åren upplevt strulat minst både som användare och kommentator är wordpress.

Alfahannen sa...

Instämmer med föregående talare, om du tänker byta så ska du definitivt ge Wordpress en chans. Jag går själv i liknande tankar och vad jag sett hittills så är wordpress i en klass för sig.

Kramen!

stort och smått sa...

Jag blir också tokig! Men jag hoppas att det snart är bra igen. Men någon info från Blogspot kunde man väl få? Om varför det strular så mycket. Kan man tycka.
Blogg.se har jag testat och gillar inte.
Däremot gillar jag wordpress, just för att det verkar stabilt och man kan svara på kommentarer väldigt smidigt. Men Blogspot är ändå snyggast och mysigast tycker jag!

UlGu sa...

Gomorron Gafflan!
Kramen

Rut-Knut-Tjut sa...

Jag tror också att de ordnar sig snart här. Jag vill inte heller ha reklam, det gillas inte.

Vi håller ut. Snart så blir allt bra, det tror jag.

Jesse sa...

Jag har bloggar lite överallt (inte aktiva) för att jag har provat mig för så att säga. Jag gillade Inte blogg.se alls. Massa reklam osv överallt.

Men, jag har FLYTTAT min blogg nu så jag finns snart inte längre kvar på Jesse-Paloma. Min nya adress är på en sida som jag haft blogg på i ett år och kan rekomendera!

http://jessepaloma.wordpress.com/

Camilla sa...

Jag har också precis upptäckt wordpress.
Vet inte så mycket om just den sidan, får
utvärdera den om några veckor.
Det är verkligen trist med reklam på bloggsidorna. Man matas med reklam överallt. Det står en upp till halsen. Tur att det inte är fettbildande med reklam. Då hade vi rullat fram allihopa. *hemska tanke*

Ann sa...

Håller med dig till hundra procent, det är fruktansvärt irriterande. Jag har inte haft problem med kommentarer men att ladda upp bilder grrrrrr...det knastrar av ilska i skallen. Och reklam i bloggar är skit. Vill inte se det. Som någon här ovan skrev så ser man tillräckligt med reklam ändå.

Renée sa...

Blogger borde ju snart fatta själva att något är fel och åtgärda problemet eller? Jag stannar... Jag är nämligen för lat för att byta plus att man har ju alla sina vänner HÄR! Jag hoppas allt löser sig så småningom nämligen...

Alexandra sa...

Ja, det är många som byter nu. Men jag väntar nog lite tålmodigt. Det är jobbigt att byta. De kommer åtgärda tror jag. :-)

Kram på dgi!

Finnpajsaren sa...

De fixar det nog snart. Jag har inte haft så jättemycket problem faktiskt. Vi ger det lite tid. :-) KRAM!

Romantik och Verklighet sa...

Blogger brukar strula när dom håller på med någon stor uppdatering, så håll ut, snart är det bättre! :) Blogg.se är inte i jämförelse lika bra. / Ettan

Märta sa...

Visst kan man bli skogstokig! Har inte haft problem med att ladda upp bilder men däremot att kommentera! *irri*
Hoppas det ordnar upp sig snart för att flytta känns lite meckigt. (Eller det kanske ÄR lätt men jag är för korkad för att fatta hur man gör..)
*Pöss*

Anonym sa...

Jag hoppas det ordnar sig snart, blogspot är ju hemma liksom.

Camilla sa...

Du har fått en award av mig!
Jag läser din blogg varje dag och det måste
ju vara ett bra betyg för en bloggare att få eller hur?!
Ha det gott


http://frisali.blogspot.com/2010/10/cherry-on-top-award.html

Frogprincess sa...

strulet på blogger är väl förhoppningsvis bara tillfälligt...

anna sa...

blogg är ful och går inte att göra lika mkt med om man inte är html-kunnig. jag håller på att du är kvar här!

Anonym sa...

Testa Wordpress. :) www.wordpress.com

/Ullis

Malla sa...

Inte blogg.se, ha skaffat mig en wordpress men jag tycker den är komplicerad. Jag stannar på blogger ett tag och ser hur det går.

J:son sa...

Har också provat lite olika, men jag säjer som dom flesta andra.
Inte blogg.se.....reklam och ganska ful jämfört med blogger.

Wordpress bra, men lite krånglig. Tyckte jag i alla fall.

Jag hoppas och TROR att strulet snart ska ordna till sej! Jag har faktiskt inte haft något speciellt krångel faktiskt. Lite mer än vanligt, men nu får vi "vara trogna"!

Kram på dej!
j:son