lördag 11 september 2010

Stress kan vara olika saker.

Maken pratar om alla saker han har att göra och känner sig stressad (tydligen). Okej, tänker jag, har han hittat på mer saker som jag inte känner till. Alltså, nu har han spikat färdig plastbrädor och är klar för i år så mina tankar går ju, naturligtvis, i banorna att han kanske ska spika en husvägg till!? Ska han göra det så får han säga till för då måste jag nog ut en sväng med lackväskan...eehuum...dom är ju inte gratis dom där brädorna.
Nej, så var inte fallet (jag pustar ut för jag vet inte vart jag lagt lackväskan) för han hade kaminen i åtanke. Den skulle sotas och dammsugas på gammal aska. Det gör han EN gång om året.
Det skulle kapas ved, till eldning i kaminen. Det gör han EN gång om året.
Jasså, tänker jag och vänder andra örat till och då blir det mitt dövöra. Jag trodde det var Sisyfossaker, sådant som jag gör varje dag, år ut och år in ni vet tvätta, laga mat, städa, handla osv i all oändlighet.
Nog om det.
Idag har jag ont lite ont om tid, vi ska på kaffekalas (snart) och fira en 21-åring (makens systerdotter), sedan iväg på inflyttningsfest till en gammal kompis till maken och däremellan hade jag tänkt hinna med lite matlagning och allmänt plock.
Pöss på er

6 kommentarer:

Anonym sa...

Min man har också en massa planer, men det är alltid 10år-projekt. Först ska han prata om det i 10 år och sen kanske det händer;-))
Ha det bra!

B i t t e sa...

Ha en skön lördag, gör bara sånt du skulle göra en gång om året. Om det inte är nåt kul, förstås, gör om och om igen :-)

Melinda sa...

Ha en underbar lördag!!!

Fru Venus sa...

Det är konstigt hur dom får det att låta... Hoppas du/ni haft en trevlig kalasdag! Kram

Knasterfaster sa...

Det är så märkligt med män. Min vaknade i morse och sa att han mådde väldigt dåligt och hade ont i halsen. Bra, tänkte jag då kanske han håller sig lugn och i sängen. Jag gick ut och började gräva upp några buskar. Då kommer mannen ut. Plötsligt frisk igen!? Nu ska vi plötsligt byta panel på garaget, köpa markplattor, sättsand, m.m. m.m. Jag blir så trött.

Singelmamman sa...

Män. Jag har också börjat berätta hur mycket jag har att göra. Tråkigt nog är det bara jag hemma så åhörarskaran känns tämligen klen. Ha en härlig kväll!