onsdag 1 september 2010

Jag ville skriva ett...

...riktigt bra inlägg men just nu är huvudet fullt av ingenting.
Det är i och för sig inte något ovanligt men jag har låtit tandhygienisten gräva vidare runt två tänder. Hon la bedövning för jag höll på att hoppa ur stolen när hon började sin utgrävning, det gjorde lite ont kan man säga. Jag är inte spruträdd så hon fick lägga hur mycket bedövning hon ville så att jag kunde slappna av lite eller åtminstone komma ihåg att släppa ner axlarna emellanåt och sluta ligga i brygga.
Nu kan jag inte dricka kaffe normalt och ångrar lite att jag inte sparat någon av döttrarna spillfria pipmuggar dom hade när dom var små tösabitar. Skulle vara väldigt praktiskt måste jag medge.
Prat i största allmänhet går bort för yngsta tyckte att jag sluddrade! Verkligen, sa jag lite ironiskt och då skrattade hon faktiskt!!
Nu kan jag slappna av i alla fall fram till efter jul, ungefär, för då ska jag dit igen. JA! Jag går helt frivilligt två gånger om året för att kolla mina tandfickor för jag vill inte ha tandlossning. Allt har blivit mycket bättre men jag har några problembarn som jag måste hålla koll på.
Nu måste jag vila lite.
Pöss på er.

16 kommentarer:

Monica sa...

Jag förstår att du måste vila efter en sådan pärs!
Ha det gött i soffan :)
Pöss & kram

Petra sa...

Ajajaj, ingen rolig grej du har fått göra. Passa på att ta en virrepinne eller några, ingen märker något om du nu sluddrar.

stort och smått sa...

Usch stackars dig... Illa nog att gå en gång om året. Fast det brukar alltid bli två för mig, måste nästan alltid laga något litet hål. Förmodligen för att jag äter så ofta! Gaaaah!

Tigris Predikantan sa...

Ajaj, jag måste beställa tid hos tandläkaren ... skulle gjort för flera månader sedan ... hur kan man glömma bort? *ler*

Shy B sa...

Tannlegebesøk er ein prøvelse. Eg går ein gong i året, og det kjem vel ein innkalling no snart....

Anonym sa...

Ajajaj.

Knasterfaster sa...

Usch, låter jobbigt med bedövningen!

Anna sa...

Oh det där med bedövning är alltid en pärs - efteråt! Hoppas att den har släppt någolunda nu så att du iaf kan dricka kaffe. =)

Melinda sa...

Fy fasen!! Det är ju så dyrt också!!

Skrytmorsan sa...

Urk! Stackare! Jag får frossbrytningar bara jag läser ordet tandläkare..

Madlar sa...

Bläää, tycker det är vidrigt hos tandis. Har tandvårdförsäkring så sedan några år går jag till hyg 2g/år o tandläkare v.a.år så tänderna är i prima skick. Likväl har jag ont i magen flera dagar innan besöket. Vad är det för rädslor som spökar egentligen?

Märta sa...

Pipmugg! Att jag aldrig tänkt på det efter den där eländes bedövningen!
Tycker du har varit jätteduktig och är väl värd lite vila. Och kanske ett par nya skor..

Malla sa...

Ja efter sånt där måste man bara vila!
Kramen

Garbo och jag sa...

En gång per år får räcka för mig. Jag mår illa bara jag kommer in i dom där lokalerna...

J:son sa...

"Du kan ju ockschå shörpla i dej kaffet me schugrör!

Fascht nu har kansche bedövningen schläppt?

Schov Gott och schöööönt när schådant e fikschat!

Pösch tebax!

J:schon"

(schom förschöker schkoja)

B i t t e sa...

Åh, din stackare! Hoppas det gått över nu. Jag är inte heller spruträdd men hatar bedövningen ändå, försökte t o m rotfylla utan en gång...