torsdag 16 september 2010

Får det vara ett litet bryt?

Få saker irriterar mig så mycket som när man knappt har hunnit innanför dörren och blir bemött med en värsta frågan ever, "-VAD BLIR DET FÖR MAT?"
Alltså jag har ju inte ens fått av mig jackan än mindre funderat ut vad vi ska äta, i alla fall inte idag. Framförhållningen fungerar inte alltid hos mig och idag hade jag ingen plan överhuvudtaget.
Grinig kärring med ägglossning som helst skulle vilja ha en eller ett par chokladkakor till middag (och sedan krypa under en sten) är inte att leka med. Döttrarna vet ju inte det men jag tycker att dom borde väl kunna lära sig tankeläsning snart!!! Jag fick ett litet bryt!
Sen har jag fått några mindre bryt på jobbet också. Ett på en anställd som tror att jag även är mekaniker och tekniskt bevandrad (I´m so not) och ett par på några kunder men dom bryten visade jag inte utan log mitt allra bästa leende och hjälpte dom så gott jag kunde.
Nu ska jag bryta ihop i sängen.
Pöss på er.

9 kommentarer:

Realisten sa...

Sov gott och hoppas du slipper bryt i morgon!

Singelmamman sa...

Välkommen till kvinnors-bryt-punkt. Frågor som; kan vi... (valfri sak som "måste" köpas) vad blir det för mat? För att sen, när jag sagt vad det blir, mötas av ett; jaha, men jag är inte så sugen/hungrig/varför då?

stort och smått sa...

Jag tycker att vi tar och förbjuder just den frågan.

Finnpajsaren sa...

Bryta ihop, det är grejjer det... ;-)
Bättre imorrn, lovar!

Märta sa...

Brytdagar är inte roliga! Tur det är en ny dag imorgon!

Tigris Predikantan sa...

Lär de laga mat! Det går att ställa krav!
:)

Frogprincess sa...

Svara dem "Det blir vad ni lagar".
Och så kan du åka och köpa dig en pizza.

Fru Venus sa...

Fredag Gafflan, idag är det fredag :-) KRAM!!

Anonym sa...

Men är inte döttrarna stora nog att åtminstone börja förbereda nåt till Gafflan-kockan kommer hem? Eller kanske överaska mamma med att fixa hela middan. Tänk så duktiga de skulle känna sig och så glad Gafflan skulle bli. Fast det blir kanske värre och ta reda på skiten efteråt...