måndag 23 augusti 2010

Dé é ju måndag trots allt...fortsättning.

Eftermiddagen skulle bli lugn och fin hade jag bestämt...
Jag tror inte jag har hunnit tänka klart en enda tanke på hela eftermiddagen, ännu mindre göra det jag tänkt.
Lön kom jag på att det tydligen var dags att göra och det är den jag har hållit på med under eftermiddagen. Normalt sett tar det inte så lång tid men eftersom jag inte hann mer än att trycka in en siffra förrän jag blev avbruten så tog det tid. Ni vet hur det blir (eller inte) när man blir avbruten, man tappar tråden och får helt enkelt börja om i tanken (i alla fall jag, tror det är åldern). Till slut var jag så snurrig att jag inte visste vems lönespec jag höll på med eller hur mång timmar dom jobbat. Jodå, det blev lön till sist innan jag gick hem.
Handla mat behövde jag göra men när jag skulle parkera på Konsums parkering var det en betongbil, som inte visste vart den skulle, på samma ställe och han ställde sig helt sonika mitt på parkeringen. Jag backar därifrån och tänker att jag tar vår lilla kiosk till mjölkinköp och bageriet för att få mig ett bröd.
Dumt tänkt visar det sig!
Bussen från Lysekil med gymnasieungdomar hade just kommit och det är mer än fullt inne i kiosken. Kön växer, irritationen hos mig likaså, p g a en karl som skulle skicka paket men knappt hade paketerat in sakerna. Han hade också problem med till VEM han skulle skicka grejorna (adress alltså)!
I bageriet är det köööööö.
Jag bestämmer mig för att åka hem och dö i stället.
Om ni vill veta så har jag en jättefinne på en av mina skinkor. Ni kan ju fundera på hur skönt det är att sitta på en kontorsstol hela dagen med en sådan där bak?!
Sa jag förresten att det är måndag?!

14 kommentarer:

Mollamaja sa...

Hahha, stackarn! Jag anar hur det känns. Själv körde jag i godan lugn och ro ett lång sträcka rakt mot förbjuden körriktning idag. Funderade ju lite på varför det var så trångt i möte....

Mångmamma sa...

Med risk för att drabbas av Gafflans vrede - jag gillar måndagar! :)

Fru Venus sa...

Ta med dig en badring att sitta på imorgon ;-) Konsum OCH bageri, vilken lyx! Fast du nu blev utan... En tröstkram!? :-)

Petra sa...

Det verkar inte vara din dag alls ju.

stort och smått sa...

Hahahaha!! Förlåt, men jag kan inte låta bli. Har själv haft en Tråkdag idag, men nu är den över! En dag närmare helg!
Kram.

Anonym sa...

Ja jädrar vilken dag, vet knappt om man ska skratta eller gråta, men nu måste det ju bara bli en toppendag i morgon :D

Renée sa...

Lilla vän... Hade du varit nära hade jag gjort dig en kopp thé och lagt dig i soffan med en filt över. Nu får du helt enkelt be din man! Imorgon är en annan dag, kom ihåg det!

UlGu sa...

Hoppas nu att kvällen har varit bättre än vad dagen var....

Kramar

Singelmamman sa...

Jag har också en finne på rumpan.

http://catiiis.blogg.se sa...

Hmmm.. Kan du inte be finnen kliva av din rumpa då?

Malla sa...

tur dagen är över snart!!

Knasterfaster sa...

Ha ha ha. Jag kan tänka mig hur det ser ut när du sitter på din kontorsstol med en riktig finne, en stor av typen släggkastare (från Finland) under din bak.

Mamma Vitamin sa...

Låter som min fredag förra veckan. En fredag ska inte vara sådan men när allt väl börjar gå snett, slutar det inte.

Snäckskalsdalen. sa...

Vi kommer i alla fall in i vår Konsum affär nu när semestrarna är över och det är så skönt! Vi har dock en bit till bageriet, ända till Brastad eller Goodtown som det kallas ibland.
Finne på baken, ja det finns många ställen att få finnar på.
Kramar från andra sidan fjorn.