söndag 25 juli 2010

Värdelöst vetande.

Det skulle inte regna här idag! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på för egentligen skulle jag sola men det verkar inte bli så. Kallt är det också, 13 grader närmare bestämt. Höst typ.
Och jag är rastlös!
Maken tyckte vi skulle åka till Nordby Köpcentrum. Jaaa, hans idé! Stum blev jag.
Vi kan ju inte åka dit nu, upplyste jag maken, för hela Sverige och halva Norge har säkert fått eller får lön nu i dagarna så jag tyckte vi skulle vänta till nästa vecka när dom flestas köpglädje har avtagit. Bra idé eller hur?!
Ja...nä...oj så rastlös jag är!
Så ska jag be att få tala om att man ska inte noppa ögonbrynen när man har druckit öl. Tänkte ni ville veta det. Jag fixade lite med dom igår kväll, i halvdunklet på toa, och jag ska nog inte ägna mig åt sådant. Skillnaden är inte så stor men jag vet vad jag gjort och tittar man riktigt noga så ser man att dom inte är lika. Äh, det växer väl ut?!
*Suckar rastlöst*
För er som är intresserade så tryckte jag i mig en hel jävla pizza igår. Extremt sällsynt att jag gör det men det verkade vara ett svart hål i min mage. Det värsta var att jag kände att jag hade kunnat äta lite till. Äldsta lämnade lite och jag sneglade länge på hennes tallrik men bestämde mig ändå för att jag nog inte skulle äta mer. Hur i glödheta kan man bli så hungrig av att göra...ingenting?
Oj vad rastlös jag är...
Nej, jag får nog rensa i något skåp känner jag. Bäst att passa på när sådana anfall kommer för det är fasen inte för ofta.
Tjingeling så länge.

10 kommentarer:

UlGu sa...

Till Nordby åker man inte gärna lönehelg, särskilt inte om det regnar.
Ha en fortsatt skön söndag.
Kram

Huskatt sa...

Hm...du kommer vara stopp-propp-mätt till lunch idag i stället så...äh, pizza är gott.
Ögonbryn...personligen har jag sett flera människor med inga ögonbryn alls (konstig och vanlig sjukdom) som raskt målat dit ett ögonbryn. Det verkar funka det med :)
Rastlös...LIGG STILLA ! Det kommer gå över. En stadig godispåse brukar hjälpa när anfallet kommer.
Lycka till !

Realisten sa...

Åh nu blev jag sugen! Inte på att rensa skåp alltså, utan på pizza.

Rut-Knut-Tjut sa...

Här öser regnet ner, shoppingsugen blir man faktist av regnet. Konstigt. Mannen var sugen på kolla datorer och sånt så jag stannar hemma med sonen som har körtelfeber. Vi ser filmer och myser, funkar bra det med. Pizza är gott ibland, en gång per år kan jag få sug på det ungefär.

Monica sa...

Jag ska trycka i mig en Pizza nu!
Har en riktig svulldag idag... ;)

PÖSSEN

Shamrock sa...

Noppa ögonbrynen - det har jag slutat med. Jag ser så dåligt - får gå på salong och fixa dem istället

Finnpajsaren sa...

Rensa skåp? Men herregud, ja kör på, såna ryck kommer ju alldeles för sällan!

Mmmm pizza gud så gott!

Snäckskalsdalen. sa...

Egentligen borde du åkt till Nordby så hade du kunnat rapportera hur där är. Jag har aldrig varit där.......
Och visst är det för tråkigt idag, är också fruktansvärt rastlös, kan inte sova middag för då somnar jag inte till kvällen....

Gafflan sa...

Snäckan:
Jag var på Nordby i vintras med Monica-Min Vardag och BrunettAnna för vi hade en liten träff med Osloskånskan. Det är STORT där men i övrigt ungerfär samma butiker som på Torp.

Anonym sa...

Kanske gör rastlösheten hål i magen.