tisdag 20 juli 2010

Skolk.

Jag har alltid lite problem med att vara ledig den där första veckan för jag tycker det känns som om jag skolkar! Nu är det bara dag 2 på semestern och jag går runt med en känsla av att jag glömt något. Inte bra!
Så i mitt huvud bockar jag av allt jag gjorde i fredags på jobbet om och om igen. Jag hittar liksom inte off-knappen.

Idag har vi fint besök av SOLEN. Vi får se hur länge det varar för det ligger någon skit ute i sjön (molnbank längs horisonten) men det kunde ju vara trevligt om den stannade i alla fall idag.
För övrigt känner jag mig lite nedstämd idag.

10 kommentarer:

Petra sa...

Inte söta du skall du vara nedstämd. Här kommer en megastor kram till dig.

Njut av din semester. Snart jojnar jag dig :-)

Singelmamman sa...

Jag känner precis likadant. Kanske därför jag drar mig för att ta semester. Och nedstämdheten sitter här också. Men jag knappar ur mig sakta den här veckan. Så nästa vecka kanske jag kan ta semester både fysiskt och psykiskt. Ha en bra dag!

Snäckskalsdalen. sa...

Fullständigt normalt! Du följer mallen för att ha semester.....sen i vecka fyra är det stora bekymret vad, när, hur och om man skall äta......

Det är nåt i den där molnbanken tror jag för mitt huvud är väldigt stort och ihåligt idag (mer än vanligt, alltså) och det känns lite kymigt här också....

Kramar

Alexandra sa...

Nej, inte vara nedstämd. vet du, läs Mia Skäringers bok "Kåt och hur helig som helst". Då kommer du både skratta och släppa. Trust me! Kram

Malla sa...

tänk glada tankar :) kram till dig!

Melinda sa...

Inte vara nedstämd.. Ta lite choklad, det är du värd!

Lina sa...

Hrmf...er det der solen er ja....... :(

Mina dagar sa...

Du vet, det brukar ju ta minst en vecka innan man varvar ner helt och fullt!
Jag är inne på min 2:a vecka nu och känner att jag har coolat ner en hel del!
Iskallt Rosé med några jordgubbar och is i = humörhöjare;)
Kramar Eva

Garbo och jag sa...

Men vad är nu det här? Vi har ju semester som vi längtat sjukt länge efter. Och ja, jag vet att det känns som om man inte är värd att vara ledig - som om man skolar - men nu skiter vi i det!

Positiva kramar
Ullis

Fru Venus sa...

Inte nedstämd vännen, inte det! Solen kom ju till er idag, det är väl något positivt!? Nån dag till så har du glömt jobbet, och att du ska tillbaka dit överhuvudtaget ;-) Massor med varma kramar!!