måndag 26 juli 2010

Dagens resultat...så här långt.

Maken har bett mig tvätta bilen...utvändigt!
Okej, det kan jag väl göra...någon gång...när jag känner för det!
Bara för att han känner för att ha en ren bil med en gång så betyder ju inte det att jag känner för att utföra sysslan exakt på studs just nu!
Nä, för jag tvättar! Inte för att det är roligare utan för att när man väl har kommit igång så får man liksom passa på medan lusten finns, eller hur??? Under tiden som Fru Whirpool gör grovjobbet så kan jag göra annat evighetsarbete.
I den här familjen så är det ingen som ens försöker hjälpa till men dom är underbart bra på att dra fram saker, äta upp all mat, bygga på tvättberget och använda glas och tallrikar! I mångt och mycket känns det stundtals som om dom bor på hotell med all inclusive. Den hotelldrivande husfrun, Gafflan, börjar tröttna och när det till på köpet klagas över att det luktar något konstigt i kylskåpet eller att jeansen inte är tvättade e t c det är då jag funderar ännu mer över om man inte skulle ta en sista minuten till medelhavet för då slipper man allt evighetsarbete.
DET, mina vänner,DET ÄR SEMESTER!
Hälsningar Gafflan.

PS. Signaturen försvann på detta inlägg DS.

12 kommentarer:

Bergljot sa...

Jeg tror jeg forstår hvordan du har det... Jeg driver også et lite familiehotell.

Anonym sa...

Visst kan man bli less. Fy så less man blir.

Maja sa...

känner igen... man driver både hotell och taxiverksamhet - gratis.

Anonym sa...

Ja inte sjutton lönar det sig att driva såna hotell..

Petra sa...

Tror att fru Gafflan behöver semester.

Monica sa...

Jag tycker du ska boka resa så att du får en "riktig" semester!

Pöss i pannan

Malla sa...

jaadu, du är värd en all inclusive du med!

Snäckskalsdalen. sa...

Har lite bråttom och läste: en sistaminuten resa till "helvetet".....så sansade jag mig och tänkte, kan det vara bättre....då såg jag vad det stod. Gör det vet ja, rock the boat, och ta en resa till medelhavet.....sååå skönt!

Fru Venus sa...

Äldsta dottern undrade idag om det var mögel i kylskåpet...ingen aning, sa jag, titta efter! Nä, det är äckligt, säger hon. Det tycker jag också svarade jag. Har ingen aning om det är kvar, och jag hade ingen aning om att jag hade ensamrätt på att städa kylskåp! Vart ska vi åka? KRAM!

Garbo och jag sa...

Tänk så mycket vi längtade efter semester!!! *Ler*

Kramkram
Ullis

Cina sa...

Tänk va! Ett sånt där pensionat driver jag med! Och en taxirörelse. Dåligt betalt dessutom. Om man skulle ta och hänga på den resan till medelhavet???

Krakelsprakel sa...

Du... du kan också sluta göra det där som de är så vana att få serverade... så får de se vad det innebär att vara hotellvärd.
Sen kan du åka på semester.