fredag 4 juni 2010

Vilken härlig da-a-a-a-ag man...

...blir härligt gla-a-a-a-ad. *sjunger hysteriskt*
Jag är överförfriskad på socker. Sockerspeedad kan man också kalla det. Riktigt så att det pirrar i hela munnen. Äckligt!!
Under hela eftermiddagen har jag bara intagit söta saker som daimtårta, mazariner och bullar. Kaffegäster vettni! Nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen...funderar på om jag ska ut och klippa gräset eller sova bara föra att bli av med sokerpirret jag har i kroppen.
Maken är på taket och flyttar tegelpannor. Det ska läggas ny papp. Jag vågar inte går dit upp annars hade jag kunnat bära pannor för att bli av med lite energi faktum är att jag vågar inte ens titta på honom. Troligtvis hör jag dunsen om han ramlar ner.
Yngsta har varit med sin klass (åk 6) och sovit ute på Ramsvik (naturområde) i natt (dom cyklade). Grosshamn heter det mera bestämt. Funnits en gammal militärförläggning där ute men kvar finns bara en sovbarrack och utedass som nyttjas flitigt av skolans klasser vi denna årstid. Hon är lite mör nu...det hade inte blivit så mycket sömn under natten till idag. Dom hade haft väldigt roligt b la hade dom snaggat håret av deras magister! Naturligtvis med hans godkännande. Han hade födelsedag dagen till ära, undrar bara vad hans fru sa när han kom hem och var nyfriserad av ett gäng 12-13-åringar!? Surprise kanske!?

12 kommentarer:

stort och smått sa...

Oj. För mkt socker är jobbigt.
Låter annars som du njuter av dagen, bra! Och det gör jag också!

Melinda sa...

Ballt att jäklas med läraren, även om han var med på det!!

Monica sa...

Men Gafflan, i detta socker tillstånd glömde du att komma till mig som bjöd på kaffe idag....*fniss* Undrar stilla vad de ska bli av din kväll...när du är sååå där uppspidad...Men troligen får du en jätta skön kväll. Det önskar jag dig från hela mitt hjärta.
Må väl och kram

Fru Venus sa...

Kanske mannen uppskattar ditt "speed" senare ikväll? ;-)

Trine sa...

Artig for barna med klasseovernatting! Og jeg kjenner følelsen av pels i munnen, etter en dag med mye sukker. Kjempeekkelt! Bruk energien fornuftig!!!

Anonym sa...

Jamen visst är det härligt att bara få frossa ibland..

Monica sa...

Ha en underbar helg, Gafflan, med eller utan socker ;)
Själv klamrar jag mig fast på stegen och hoppas det går vägen...

Pössen

Knasterfaster sa...

Hahaha, låter ganska härligt ändå att vara så där speedad så att man utbrister i sång fastän mannen är på taket och riskerar att ramla ned. (;

http://catiiis.blogg.se sa...

Mmmmmmmmmm!! Härligt!

Anonym sa...

De brukar inte vara sömn som är prio ett på den typen av utflykter.

Suzan sa...

Åååhhh.. gott m sockerkoma!

Bittan sa...

Ååååh jag älskar kaffebröd ;-) så fortsätt sjung du!