tisdag 29 juni 2010

Seg i kroppen och knoppen.

Hade tänk ta mig en svettig promenad men vet ni vad? Jag tycker det känns lite jobbigt när det är 25 värmegrader i skuggan och klibbigt som fan ute. En huvudvärk som ligger och lurar på det så känns det i alla fall inte helt 100 just nu. Får se i kväll om det blir promenix...om benen vill. Just nu vill jag gärna slappa. Märkligt att det kan vara så skönt att komma hem och sätta sig ner när det enda jag gör hela dagarna är att sitta. Fattar inte?! Kanske sitter jag på ett speciellt utmattande sätt på jobbet? Jag vet inte?
Annars kan jag ju ägna mig åt att lägga in ren tvätt på sina rätta platser. Maken tyckter inte att högarna med ren hopvikt tvätt på bänken i badrummet är så snyggt!!! Han har ju egentligen inget att säga till om, är man inte tvättchef är man utan talan, men i detta fall så har han rätt. Inte snyggt! Det är bara det att när latmasken (Gafflan) och Inga Problem jobbar ihop blir resultatet därefter (dom har jobbat ihop i typ åratal nu...) Egentligen vill jag ha en ENORM "walkincloset".  En sådan med värsta bästa förvaringen, fluffig matta, sittplats, speglar och belysning som gör att man ser skitsnygg ut. Det vill jag ha...b la...och miljaaaarders av pengar, kockar, betjänter, chaufförer och...ja...ni fattar.
 

8 kommentarer:

Alexandra sa...

Oh yes, jag fattar. Och säger som du. är man inte tvättchef så finns det nog ingen talan i sammanhanget. Bossen bestämmer! :-)

Petra sa...

Jag fattar!!!

Monica sa...

Tvättchef, det var bra...*fniss*...."lånar" titeln om det går bra. Vila dig nu och se till att bli 100 igen! Kramar om.

Mollamaja sa...

JAAAAAAAA tack...!! Walk in closet med fluffig matta :-)

Fru Venus sa...

Jag köper också det paketet, bara nån annan dammsuger den fluffiga mattan alla dagar! Kan inte nån av döttrarna bli vice tvättchef?

B i t t e sa...

Vill jag också ha, just nu slängs mina kläder in i den pyttelilla garderoben (knappt värd namnet...) Har iiinget att ta på mig. Fast tvättar gör jag inte så jätteofta, har småchefer till det :-)

Shamrock sa...

Åhhh en walkincloset. Det är nästan en våt dröm - jag vill oxå ha en walkincloset!

Madlar sa...

Vika tvätt är meditativt, kräver ingen som helst intellektuell tanke. Vi fick ett litet rum över när en av döttraran flyttade. Maken tog bort ett fönster, på båda långsidorna monterades garderober med skjutdörrar o simsalabim fick vi oss en walkin. På köpet blev de andra rummen luftigare eftersom vi tog bort de gamla garderoberna. Supersuperbra!