tisdag 22 juni 2010

Matinköp och nya kroppsdelar.

Vad gör ni?
Här har eftermiddagen och halva kvällen rusat fram i expressfart.
Pratade med döttrarna en stund när jag kom hem efter jobbet. Kollade lite post och tog en kopp kaffe.
Tillbringade 1½ timme på Konsum för matinköp. Inte för att jag handlade extra mycket utan mer för att det var fler än jag som kommit på den geniala idén att midsommarhandla mer än en dag i förväg. För att toppa det hela satt det en sommarvikarie i kassan som kanske inte var världen snabbaste men någon gång måste dom ju lära sig och jag hamnade naturligtvis i den kassan. Stod säkert där en halvtimme men var i alla fall jävligt glad att jag inte köpt glass. Till råga på allt så glömde jag ett antal varor som jag hade skrivit ner på min LISTA. Seriöst???? Vad trött jag blir!!! Inte nog med att jag har alzheimers light jag ser tydligen inte att läsa med mina progressiva glasögon heller. Nyttan med dom undrar jag mycket över.
Så hem och packa upp och gå iväg på långpromenad med L. Det är nu (lögn...) jag upptäcker att jag behöver byta ut vissa delar på min kropp. Vad sägs om en ny hälsena till högerfoten, lårmuskel till vänster ben, ett par nya höftleder och sist men inte minst nya muskler till axlarna. Dom gör inte ont som i värker utan vi talar om tusen knivars jävla svidande. Förresten är senorna mellan nacke och axlar alldeles för korta känns det som. Halt och lytt travar jag runt med L. Telefonen är med i fall hälsenan skulle bestämma sig för att helt enkelt gå av.  Det känns som om det är dags att byta ut kroppsdelar på mig eller helt enkelt skrotas likt en gammal bil.

11 kommentarer:

Malla sa...

jag sitter och väntar på att barnen ska sova. är trött och tyvärr lite sugen på ngt gott!
usch så irriterande att stå så länge i kassan!

Rut-Knut-Tjut sa...

Barnen sover, jag packar. Vi åker till en stuga över midsommar med svärföräldrarna. Hon handlar det som handlas ska här i stan sen hoppas vi att Piteåborna lämnat kvar lite på affären på torsdag eftermiddag. Hatar verkligen att köa.

Petra sa...

Jag skall nu kolla andra halvlek på fotbollen.

Vad fint du har fått det här på boggen. Gillar det skarpt.

Cina sa...

Lite service kanske? Ett spa-besök? ;) Allstå, för korta hälsenor är ett skit. Mina krymper på nätterna och jag stapplar upp på morgnarna. Maggan, 90, grannen, är smidigare. Ska det va´så här????
Hoppas promenaden ändå gjorde dig gott!
Varm kram!

Finnpajsaren sa...

Gjort allt man kan för att slippa packa. Serri, hur jävla booooring kan det bli?

Fru Venus sa...

Funderade bra länge om jag har nån kroppsdel jag skulle kunna erbjuda dig, men jag kom underfund med att du skulle gått ur askan i elden då... Skickar över en massa kramar istället :-) Just nu är jag slut, tillbringat kvällen på sjön med Knasterfaster! Underbart väder här...

Snäckskalsdalen. sa...

...snälla nån, va ska vi göra med dig?
Jobbigt med värk. Hoppas promenaden hjälpte.
Har varit på "mitt" Konsum idag och jag var nästan ensam, men personalen var laddad, sade dom!
Nog bäst det!
Kram och sköt om dig!

Moster Ma sa...

Här sitter jag och undrar vem jag egentligen är som säljer "ett stycke Bohuslän" och köper "Värmlandsskogen".
För övrigt har bara att rekommendera en helrecond om inte automattvätten med avfettning och vaxning räcker!

Garbo och jag sa...

Men Gafflan, varför skrotas likt en gammal bil?

Nää, en riktigt gammal bil - veteranbil - ska behandlas med mycket stor omsorg, omvårdnad, respekt och kärlek. Det tycker jag vi ska ha i åtanke när våra bilar/kroppar börjar visa på ålderstecken.

Helst ska då någon annan stå för omvårdnaden, i form av massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, räkor och vitt vin...

kramkram
Ullis

anna sa...

Ja du, midsommarhandlingen ja... Maken tycker att vi ska ta vår på torsdag. Eftersom vi ska köpa grill idag. Man kan ju liksom inte göra både och. Så vi lär få stå i kö i all evighet vi... Jobbade i kassan på Maxi i min ungdom en midsommar. Det var 45 minuters kö. Och vi hade över tio kassor öppna samtidigt. Och det här var mitt på dagen! Vågar inte tänka på hur eftermiddagspasset hade varit om jag hade haft det...

Tigris Predikantan sa...

Ibland undrar jag varför man inte lyssnade på bl.a gymnastik läraren när man var ung ... varför trodde man (= jag) att min enbart-av-dans-tränade kropp skulle förbli "ung" for ever?
:)