onsdag 2 juni 2010

Inget vettigt gjort.

Hela dagen lite upp och ner och hit och dit på jobbet och inget av vikt har uträttats. Först hade jag ingen jobbdator för den åkte till farbror datadoktorn i går eftermiddag för liten hälsoundersökning. Snabba ryck ändå för kl 10 kom den åter. Ganska så pigg och med lite nytt och fräscht i sig. Man kan säga att den fått lite tillfälliga bandage. Tyvärr måste den bytas ut snart för den sjunger på sista versen. Så klart blir det ibland lite snurrigt när datorn varit på service. Det hade ändrats om på skrivbordet (datorns alltså), en bild på mig hade lagt dit! Hujedamig en sån lustigkurre han är den lille teknikern. Det tog en lång stund innan jag bestämt mig för vilken ny bakgrund som skulle ta plats. Man kan inte stressa fram sådant och jag var inte klar med beslutet förrän det var dags att gå hem på lunch! Lite annat hände väl där emellan som typ telefonsamtal, kunder och posthantering. Jag har inte slitit ut mig idag, inte fysiskt i alla fall. Psykiskt är jag ett vrak!! Sitter på mitt kontor och tittar på hur kvicksilvret stiger på termometern och undrar varför jag är på jobbet när jag kunde vara hemma sittandes i en solstol?! Så har jag kollat lite på ett gäng snickrande polacker också och jag kan tala om att dom hade inte smörjt in sig med solskyddsfaktor i alla fall. Röda överkroppar uppe på ett hustak. Aj aj aj!!
Om jag ska göra något vettigt idag så får det bli att fixa lite mat nu för sen ska jag ut och röra på kroppsfläsket. Det ska promeneras med L.

15 kommentarer:

Mollamaja sa...

Ha en skön promenad, det räcker säkert lite sol för eftermiddagen också. Håller dock med om att vi människor är inte gjorda för kontor när solen skiner och termometern visar 20 grader.

Petra sa...

Ajdå. Stackarssatar vad de kommer att ha ont imorgon.

Renée sa...

Jag är ju som du kanske vet sjukpensionär... Ändå sitter jag här inne med datorn framför mig! Ibland fattar jag inte om man är helt skadad i huvudet på nåt sätt... Fast det kanske är bättre att sitta lite inne och ta själva solningen lite lagom. Benen är kritvita!
Ha det bäst och ta inte i så du kräks när du ska promenera!

Rut-Knut-Tjut sa...

Stackars dator. Håller också med, kontoret känns inte lockande under strålande sol.

Monica sa...

Hoppas att du hinner få lite sol på kinderna. Det är allt skönt ute även nu. Jag har för FÖRSTA gången i år hängt tvätt ute! Då fattar du hur jag har haft de här i mörkaste Småland..*fniss* Men nu är det andra tider...jag "snodde" med mig solen från Stockholm. Bra va?
Önskar dig en jätte skön kväll.

Malla sa...

himla många som verkar ha anlitat polacker, vart hittar man dom tro?!

Gafflan sa...

Malla:
Just dessa polacker är från Grästrop...det står så på deras firmabil. Märkligt...polacker i Grästrop. Jag som trodde dom fanns i...Polen ;D

Anonym sa...

Verkar som om du haft en rätt okej dag. Lite lagom slapp sådär...
Vet du hur man ser att en bil kommer från Polen?
Jo! "Pålacken"
Ja, jag vet den är uråldrig och skitdålig. Sorry!

http://catiiis.blogg.se sa...

Är så glad att jag är mammaledig nu o får njuta av de underbara försommardagarna! Tycker lite synd om de som sitter inne o jobbar...

Monica sa...

Hoppas det blev en skön promenad!

Själv håller jag och "Leif"(löpbandet) på att bli kompisar...snart iallafall...;)

Sommarpössen

Skrytmorsan sa...

Kontor är trista på sommaren. Det är därför jag skaffar en massa barn, för att slippa vara inne. (nä ok, nu ljög jag).

Förhoppningsvis håller det vackra vädret i sig lååångt in i augusti, kanske rent september. Vore mest rättvist så.

Ulrika sa...

Nä vem kan få nåt vettigt gjort om man måste hålla reda på en bunt Rosa polacker under tiden!! Inte klokt vilka krav dom ställer... :D

Milla sa...

Jag skulle inte vilja vara en av pollackerna imorgon. Hoppas du fick en skön promenad:)

Snäckskalsdalen. sa...

Hoppas du undvek ormen på promenaden!
Hej svejs från
Agneta

Anonym sa...

En sån odygdspåse, teknikern.