måndag 7 juni 2010

Efter sol kommer...

...regn.
Så det blir inte gräsklippning idag i alla fall. Gafflan gråter inte över att missad gräsklippning ska ni veta.
Jag har haft stegräknare på lite då och då idag. Jo, serni min telefon har den funktionen. Så jag ställde in den på något medelvärde och aktiviteten gång och kollade hur många steg det blev när jag går och hämtar post och lite sånt. Idag har jag varit hos L och ätit middag, tack så mycket, och då gick jag till henne också. Så går jag ju till och från jobbet. Ungefär 3000 effektiva steg eller 25 minuter eller 80 kcal. Alla bäckar små. Nu går jag ju inte som en tok inne på verkstaden så alla dom stegen räknar jag inte.
Nä, nu ska jag göra evighetsarbete, alltså plocka ur/i diskmaskinen och lite sånt annat roligt, åka och handla och avslutningsvis laga mat. Idag blir det varmkorv och potatismos (hemlagat så klart), intressant eller hur?!
Här är det ökentorrt på fantasi till blogginlägg förstår ni.

7 kommentarer:

Mollamaja sa...

Ökentorrt vet jag väl inte, kul att se hur du haft det :-) Varmokorv med mos skulle man ju inte tacka nej till, mums...

Snäckskalsdalen. sa...

Tyvärr verkar det som om jag drog med mig regnet från Gbg idag. Det spöregnade när jag kom dit och det var inte kul. Anlagd frisyr - demolerad. Och sen när jag for hem var det som om regnmolnen hängde fast i bakändan på bilen. Så tacka mig för att du slipper klippa gräset....

Finnpajsaren sa...

Jag skulle gissa att jag gått tre steg idag. Alltid nåt eller? Nä... inte det nej.

Gafflan sa...

Mollamaja:
Det är så gott med varmkorv ibland tycker jag :D

Agneta:
Tack! Jag överlever med all sannolikhet :D
Pratade med min ena chef i dag...han är på Legoland...jorå det SPÖREGNADE där också!

Gafflan sa...

Finnpajsaren:
Heja dig!
Jag går inte så mycket nu, röven limmar på allt som är sittbart och när det ÖSREGNAR ute så är det liksom legitimt att inta liggaisoffanläge faktiskt. Förresten har ju du haft en massa ståhej hela helgen med festligheter och annat då får man absolut skita i att ta ett steg!

Frogprincess sa...

Jag fick stänga av min stegräknare. Blev som tokig och räknade steg överallt och i allt...

frunatmaken sa...

Det är lite som det är med stegräknare. Det verkar som det är lite svårt att få till det som lagom. Telefonen ligger oftast på något bord så jag tror inte det skulle funka så bra för mig.