fredag 7 maj 2010

Freeeeeeedag.

Känner mig lite crazy idag.
Så skönt!
Jag fick ju en ledig dag igår så idag får jag jobba lite men det är ok. Har ju alltid halvdag på fredagar och går hem kl. 13.00. Det är så underbart.
I alla fall så funderar jag på att förbereda för när soffan kommer. Har ett vitrinskåp som ska flyttas och då kan jag ju passa på att diska glasen och göra rent där (jag kan om jag vill). Så tänkte jag stå med piskan och få maken till att jobba snabbare med golvet i nybygget. Inte direkt det golvet men det angränsande (det har maken delvis brutit upp) för vi måste ställa den gamla soffan någonstans innan det får åka till soptippen.
*Suck* Jag är så jävla trött på att bo på en byggarbetsplats. Det blir ju fint i slutänden men dessa förbannade sågspån. Just nu är det mer hyvelspån. Maken måste rikta upp där det nya golvet ska ligga och mycket hyvelspån blir det. Om han städar emellan? Nähä, han trampar runt i det och ja...sen är det ju överallt.
Nu måste jag jaga på yngsta. Hon är i ett komaliknande tillzzzzzztånd.
Förresten, ni som har tonårsdöttrar...varför har man tights och långt linne på sig, som går ner över rumpan och tycker att man är färdigklädd? Jag frågade äldsta var byxorna eller kjolen var? Fick bara en undrande blick som svar så jag antar att hon tyckte hon var färdigklädd.
Som sagt det är freeeeeeedag!

16 kommentarer:

Stjärnkraft sa...

*morgongarvet på plats*

Sågspån ... hyvelspån ... tssst! Peanuts, kära Gafflan. Spackelslipdamm från gipade väggar eller tak, talar vi grejor. Eller sånt där hääärligt damm som finns precis überalles efter att man sågat sig igenom en vägg av betong. Mums! För att inte tala om rött tegeldamm, finns inget värre. Nu ska du alltså vara glad och tacksam för dina små spån, inget snack om saken ;oD

Tights och långt linne måste vara något som "går". Smittan här nått ända hit till Åland och jag har efter några månaders diskussioner med lill A, 13+, givit upp. Nu himlar eller rullar jag bara med ögonen och suckar.

Ha ett underbart veckoslut, hörru! Snart är nya soffan på plats och vitrinskåpet blänker :o)

Stjärnkraft sa...

Ber om ursäkt för alla tyrkfel ... Morgonsliriga tangentfingrar säger vi ...

Melinda sa...

Vilken LYX att få sluta sååå tidigt!!! Själv ska man jobba till 20.30... *snyft*

Ha en underbar kväll! Kram

Mollamaja sa...

Lyxigt värre med halva arbetsdagar på fredag :-) Byddarbetsplats, jo hos oss börjar det idag ute på stugan där vi ska bygga till lite. Suck men hoppas det blir fint. Tror nog det ska bli det.

Knaada sa...

Jag köpte mig ett par tights förra helgen, snart 31 frågar jag mig detsamma, är man färdigklädd med en lång tröja till? Ja för fan, jag har snygga ben fortfarande och det tänker jag njuta :)

Mina dagar sa...

Vi "blåste ut" exakt hela köket och tvättstugan för två år sedan. Väggar, golv, rör, tak revs (fan, jag mår dåligt bara jag skriver om det)
Skulle ta typ 2 månader, det tog 6 månader:( Vi diskade i handfatet på toan. Grillade ute hela vintern. MYCKET hämt mat.
Att A och jag fortfarande bor ihop efter detta är en mysterium?
Jag FÖRSTÅR PRECIS EXAKT hur du känner det! Det är såååå vidrigt!

Psst! Vi har ett jättefint kök och tvättstuga med bastu nu;)
KRAM

Malla sa...

Jag brukar ha tights och en lång tröja :) Inte bara med linne, men är det en längre tröja, tunika eller ngt som egentligen är lika långt för det som kallas för klänning och täcker rumpan utan att riskera att ofrivilligt visa ngt om man böjer sig ner!
Jag är också LESS att bo i ett bygge...vi tar oss ingenstans! :(

Fru Venus sa...

JAG har inte gett upp! "J" som fyller 13 nästa månad har hela vintern och våren gått med dessa "kalsonger" och långa linnen. JAG.FATTAR.NOLL. Dom täcker ju inte ens rumpan, och absolut inte när de böjer sig eller sätter sig ner. Jag tjatar, drar i linnen, påpekar färgen på trosor, frågar om vi ska köpa nya byxor, drar lite i linnet igen, påpekar att trosorna är randiga, men, nada. "Det är mode"! Kyss mig nånstans säger jag bara! Ha en bra dag, du borde få/ha fått paket!? KRAM

Knasterfaster sa...

Usch det känns som om man alltid har något projekt på gång hemma. Nu har vi inte gjort något större projekt sedan förra sommaren. Skulle verkligen behöva ta i tu med vårt kök men som du skriver det är ju så jobbigt att bo på en byggarbetsplats. Sambon har uppmärksammat mig på att tonårstjejer har den där klädseln du beskriver. Vi såg ett dussin sådan på stan förra helgen. Hur mår Äldsta idag då? Kram till er!

Klankis sa...

Åhhhh jobbar du bara till 13....vilken lyx!!
Själv slavar jag till 17, minst! Så är det när man tar hand om folks pensionspengar.

Jag bor också på en byggarbetsplats just nu. Det är ju sådär.

Trevlig helg!
Kram

Stina sa...

Jag kom hem från jobbet nu! :)

Tights och linne, jajjemen, så ser de ut - tonåringarna! ;)

http://catiiis.blogg.se sa...

Känns igen med tights o långt linne..

Men dottern protesterar STARKT då jag ska fara på affären i långkalsonger o sov t-shirt.. Men tänk jag tycker det är precis lika hippt ;-)

BrunettAnna sa...

Jamen hallå där Gafflan..hon hade ju tights...därimot klådavarning på NYLONstrumpor å mus-i-kant-linne....HJÄLP...är det snyggt???
NOT!!
ha en skön helg min vän!! Pössen Anna

Jesse sa...

HAHA nu fick jag mig ett skratt..

man behöver inte vara tonårsbarn för att klä sig i tajts och längre linne. Jag är 26 xD

Men, jag har ju inte genomskillninga tajts/leggings(som det heter) och linne och går inte ut i bara linne och leggings om det inte är supervarmt. (Jag har en blandad stil) Men leggings och linne är superskönt! Du borde testa ;)

Leggings har blivit en form av byxa, precis som Jazzbyxorna på 90 talet. Oj, vad jag älskade dom!

Hm, det låter som att jag är hundra år..

Carina Bengtsson sa...

Fredag är skönt!! Men att ha hyvelspån överallt är inte lika skönt...
Linne och tights - jag har samma med min dotter. Jag inser att jag börjar bli gammal och inte hänger med riktigt. Jag tycker inte att man är klädd när man bara har tights, det är ett mysplagg som man har på sig hemma. Men se där, där går våra åsikter isär.

Ha en skön fredagkväll i vinterkylan...
Kram

Cina sa...

Ja det är verkligen jobbigt till slut att bo på en "byggarbetsplats"! Känner igen både det och tonårsklädseln!
Trevlig helg!