onsdag 12 maj 2010

Äntligen!

Nu är det L Å Å Å Å Å N G L E D I G T som gäller.
Jag har ett litet problem.
Svärföräldrarna ska ha gemensamt kalas på fredag. Den ena fyller på den dagen och den andra fyller om någon vecka. Så VAD köper man till människor som har allt och är 70+++++? Prylar har dom till förbannelse. Pengar har dom.
Vad tror ni om presentkort på restaurang?
God mat och dryck uppskattas ju alltid oavsett ålder eller hur! Jag skulle i alla fall bli jätteglad för en sån present.
Så kan jag berätta att NU har ta mig fan regnet kommit och min huvudvärk har försvunnit. Inget gott som inte har något ont med sig.
Här sitter jag och svamlar.
Nä, nu ska jag dricka kaffe.
Förresten ett litet tips bara. Vår "snikSpotify" slutade fungera men då hittade vi den här sidan. Fungerar som Spotify men är totalt helt gratis den också. Håll till godo.

14 kommentarer:

stort och smått sa...

Jaadu, köpa present är ju jättesvårt. Men restauranbesök låter väl jättebra!

Renée sa...

Det finns ju sådana där presentkort på vinprovning eller varför inte varsin massage?

http://catiiis.blogg.se sa...

Lite nätt om tid men annars brukar en fotobok med en massa bilder vara väldigt uppskattat.... Går på 3-4 dagar att få den från fujidirekt..

Jättefint blir det!!

Knasterfaster sa...

Varför inte en ge dem en kurs som de kan gå tillsammans till hösten? Restaurangbesök är också bra.

Snäckskalsdalen. sa...

Du sa nån gång att din man var urinnevånare för trakten där ni bor......då är väl kanske även hans föräldrar därifrån och då tror inte jag på presentkort på restaurang......då får dom allt vara väldigt moderna av sig.....Jag hör för mitt inre öra: "kan tänka, lägga så möe pängar på mad.....det e då all en himsken öläggning....." eller har jag förhoppningsvis fel?

Fru Venus sa...

Kurs låter väl bra, eller hotell och teater ett dygn, restaurang eller vin/chokladprovning? (Nu låter det som om jag önskar mig...) Finns det matlagningskrs / middag för seniorer på ert håll? Mycket uppskattat här.

Malla sa...

restaurangbesök tror jag blir mkt bra!

Ulrika sa...

Presentkort på restaurang låter väl toppen!!

Måste man nu välja mellan regn och huvudvärk - då tar man nog regnet, eller hur...?

Camilla sa...

Varför inte ett presentkort på fotvård? Det är dom stackars fötterna man sliter på varje dag. Det är mysigt att bli ompysslad.

Alexandra sa...

Tycker Knasterfaster gav en jättebra idé. En kurs de kan gå tillsammans. Kvalitetstid och nya kunskaper. Fin kombination. :-)

Lilla fröken kavat sa...

Presentkort på restaurang...Toppenidé ju!! Kommer nog att bli succé :) Kör på det!!

Trevlig låååånghelg!!

Anonym sa...

Upplevelser är alltid bra presenter. Restaurangbesök, teaterbiljetter, båtresa.

Singelmamman sa...

Säger som många andra; en upplevelse är jättehärligt att få. Min mamma brukar få presentkort på en restaurang nära så hon kan ta med sig mannen sin och så slipper mamma laga mat.

I min värld sa...

Både bokia? och Åhlens har upplevelseböcker med allt från hotellnätter till restaurangbesök m m
En sån brukar jag köpa ibland till mina föräldrar och det är mycket uppskattat vill jag lova. För det mesta gäller det för 2-4 pers också :-)