torsdag 8 april 2010

Soffa?


Jag förstår att ni snart spricker av förväntan! Köpte hon soffa eller...?
Jo eller nja...
Vi, jag och mina pubertala ynglingar, åkte till möbelbutiken och provsatt en miljon (lätt överdrivet) soffor. Hårda, mjuka, studsiga, knöliga, soffor jag försvann i och som jag behövde få hjälp upp ur. Vi "klappade" kuddar och plädar som äldsta kallade "misse" lite här och var (allt som var antingen ludet, hårigt eller mjukt är "misse").
Så provade vi soffor igen för jag kan ju aldrig riktigt bestämma mig. Så när jag väl hade kommit fram till vilken jag ville ha...ja då hade jag noll koll på måtten i vårt TV-rum.
Halleluja och amen!
Hem for jag och så mätte vi, diskuterade och mätte lite till...
Det blir tight alltså.
Så kom vi på, jag och maken vill säga, att så fort nybyggets övervåning är klart så ska den bo där uppe där den antagligen kommer att komma mer till sin rätt, storleksmässigt alltså ,den är inte överdrivet stor bara normal.
Då var det mycket lättare att motivera köp av överdimensionerad soffa till nuvarande TV-rum. Lite trångt och konstigt möblerat kommer det att vara ett tag men what the h***!
En liten bonus blir det nu då kan man säga och det är att vi får köpa en soffa till, en som passar nuvarande TV-rum bättre. Bra va???
I morgon ska jag beställa SOFFA!!
Köpte två speglar också, en men vit och en med svart ram.
PS. Bilderna är på soffan jag valt och speglarna vi fick med hem DS

12 kommentarer:

Malla sa...

Snyggt! gillar både soffan och speglarna! :)

Knasterfaster sa...

Soffan är jättefin. Liknar den vi har. Vi köpte vår till sambons 40-års-dag för 5 år sedan. Han hade extrem beslutångest då vi skulle välja soffa. Han gick in i den populära väggen strax efter det... Suck! Vi är i alla fall fortfarande extremt nöjda med vår soffa. Spegeln ser stilren och fin ut! Lycka till med beställning av soffa imorgon!

stort och smått sa...

Soffan påminner väldigt mycket om våran (känns som jag skrivit det här någon gång förut) - väldigt väldigt lik! Fast vår är spegelvänd och saknar nackstöden. Men det går att sjunka ner i den...!

Divan-delen är min! Såklart!

stort och smått sa...

Hm... så undrar jag varför min WP-blogg har en så konstig rubrik, Dagens matintag. Som om det namnet hörde till bloggtiteln... Knepigt.

Anonym sa...

Nice! en sån soffa vill jag också ha. *avundssjuk*

Fru Venus sa...

Jag älskar att kolla på soffor, men jag vill aldrig byta ut den jag har...:-/

Bergljot sa...

Den der sofaen likte jeg;-) Vi kjøpte ny sofa for noen uker siden, det er jammen ikke enkelt å finne den riktige. Enden er de for myke, for harde, har feil stoff eller feil mål. Og tusen takk for støtte i bloggen min i dag - fikk mye juling, så det trengte jeg!

Jess sa...

Supersnygg soffa!! Det kommer att bli fint!!

Finnpajsaren sa...

Schnyggt!
Både soffa och spegel. Me like!

Mollamaja sa...

Inte lätt sådant där...jag har letat gardiner i ett år. Utan framgång :-/

Moster Ma sa...

Den blir bra att ha på ryggen...fin!

Petra sa...

Både soffan och spegeln är skitsnygg.