onsdag 14 april 2010

Om och om igen.

Jag handlade lite växter. Problem uppstod när jag kom dit. Det uppenbarade sig så mycket "vill ha" att jag måste göra en liten planering över vart växterna ska bo så att säga. I alla fall fick jag köpt lite till krukorna på yttertrappan. Ska planeras bara. Jag hann inte riktigt för helt plötsligt skulle det tydligen lagas mat och dukas, dukas av, diska upp det som inte körs i diskmaskinen. Den var det ju ingen som plockat ur heller... Så behövdes spisen göras rent. Ville gå ut igen men då var det någon som ville ha hjälp med läxan och så blev det mörkt ute, bara så där i en hast.
Tog en sväng in på toa och jaha...
Seriöst, HÅRSPRAY, borde det inte komma med en användarmanual? Speciellt riktad till unga kvinnor, ska vi säga mellan 12-20 år. Där det uttryckligen står att MER spray inte alltid är bättre. Att hårspray lägger sig som en knottrig hinna över HELA badrummet. Att det för, framförallt för den städansvarige i familjen, kommer att leda till vansinnesutrott och seriösa funderingar på att införa totalförbud på att använda denna gas INOMHUS, särskilt i badrum. Det är vad jag tycker!
När vi ändå är inne på ämnet hår så undrar jag över en sak. Ni vet hårborstar dom blir ju fulla av hår och ju längre hår desto mer blir det på borsten. OM det är massa långa hår i borsten så tar man ju vanligvis bort det och slänger i den befintliga pedalhinken som finns i badrummet brevid spegel och handfat. Plättlätt! Tydligen inte...för dom ligger på badrumsgolvet hos oss men ingen har lagt dom där! Det märkliga är att varken jag eller maken har långt hår så det kan ju inte vara någon av oss...

11 kommentarer:

Mollamaja sa...

Måste vara samma hårtroll som hälsar på i våra golvbrunnar.....inte roligt :-/

Fru Venus sa...

EN fördel med astma är att det är TOTALFÖRBUD att spraya hårspray eller annat inne hos oss! Det är ute som gäller ;-) Det där med hår fattar inte jag heller. Jag menar, de hittar rätt med små ögonpennor/penslar men inte på en sophink med en diameter på 40 cm!!??

stort och smått sa...

Men det måste ju vara från dig eller maken eftersom ingen annan känns vid dem. Eller?! (Hemma hos oss är det aldrig barnen som gör något... såvida jag inte hotar med något - indragen melodifestival, eller indraget Lisebergsbesök... då kommer någon sentomsider på att det kanske eventuellt var h*n som gjort det...)

Bergljot sa...

Jentene mine er så små at de løper bort bare de ser en hårbørste. Men de låner gjerne mors sminke... Ikke lenge siden toåringen klinte en hel krukke med svindyr Biotherm krem i håret. Man har glede av sine barn, ja....

Knasterfaster sa...

Jag är SÅ glad att jag inte har några jäntor här hemma. Jag skulle bli vansinnig över hårspray och jättelånga hårstrån tror jag. Jag är lite allergisk mot sådan där hysteriska tjejskrik också har jag märkt. (Sådana som hörs när tjejer hoppar studsmatta).

Snäckskalsdalen sa...

När det gäller hårstrå....jaa, här är det mer att fylla på toarullar. Det pågår ställningskrig nästan varenda dag. Ingen vill byta eller ta fram ny rulle. Så ibland gömmer jag en egen rulle på ett eget ställe.
Du, det här med trädgård och inte vara likt dig. Så här är det, det finns statistik på detta, när man passerat 40 kommer ett smygande intresse för trädgård. Och nu skojar jag inte, det är så! Så du är bara normal. Om man ser till statistiken! Hej från
Agneta

Malla sa...

Oj, det kan nog vara jag som varit hemma hos er :S Nå ok, jag kastar det inte på golvet, men jag rensar den alldeles för sällan!

Finnpajsaren sa...

Ja jag tog tre meter hårboll till toan imorse. Äckligt!

Hoppas det blir bra med dina blommor. För mig går det sådär...

Tänkte bara sa...

Det är Ingen som slänger hårbollar på golvet bredvid pedalhinken. Ingen som lägger blöta handdukar i soffan. Ingen som lämnar smöret framme att smälta i solen. Ta det lugnt kära Gafflan för Ingen försvinner samma dag som yngsta flyttar hemmifrån.

Petra sa...

Hårspray är ingen rolig historia, som tur är så är mina töser inte riktigt så gamla än. Kram

Tantaluran sa...

Aha! Det finns alltså fler som har osynliga hyresgäster, intressant!! Våra lämnar leriga spår i hallen bl a.