måndag 26 april 2010

Jag tror det spökar!

På kontoret eller kanske i mitt huvud!
Jag har tillbringat sista halvtimmen innan lunchen letandes efter en lapp med noteringar om hur mycket rör en kund fått. Märkliga ting händer i min lilla hjärna för jag hade sett lappen alldeles innan den "försvann".
Vi har ju stamkunder, nästan uteslutande, då skickar inte jag faktura så fort dom hämtat en skruv eller en meter rör utan samlar ihop lite mer och noterar allt på kundens egna blad i en pärm men först skriver jag på en lapp om det är jag som pratat med kunden. SÅ. VART. ÄR. LAPPEN?
När jag tittade lite närmare så var den framför mig, på skrivbordet, hela tiden. Jag var tydligen bara blind på båda ögonen i ungefär en halvtimme. Hjälp säger jag bara!
Eftersom jag ändå är igång kan jag berätta det att förra veckan letade jag efter en prislista, japp, letade mig blå. Vände upp och ner på kontoret. Kollade om jag lagt den ute i verkstaden, matrum och toa (?).
Hela tiden låg den på skrivbordet, uppslagen, under en pärm.
Inte kan det bero på att jag är lite oorganiserad på jobbet, nä, jag tror att det är någon som skojar med mig. Det är vad jag tror!

9 kommentarer:

Frogprincess sa...

:-)

desperat hemmafru sa...

Den sortens "skoj" är inte så skoj... Spöket får sluta hålla på och bringa oordning bland dina papper! ;-)

Malla sa...

Och hur det nu var så var det ju bra att de kom tillrätta! :D

Märta sa...

Ha! Såna där troll eller spöken eller vad det kan vara bor det på mitt kontor också!
Svär ve och förbannelse över de små otygen som framställer mig som någon virrpanna som skulle tappa bort papper! Pfft! Sällan. Aldrig. Dravel och nonsens!

Fru Venus sa...

Jag tror att dina lappar jäklas lite med dig, bara för att det är måndag. De springer och gömmer sig lite nu och då och sen när du vänder dig om så har de kommit tillbaka! Japp, så är det, beror inte alls på dig!

B i t t e sa...

Men, har jag skrivit detta? När gjorde jag det? *s* Fy, vad jag känner igen mig... Vi verkar vara lite i samma rörande bransch :-)

Mollamaja sa...

Tro mig, det spökar! ;-)

Carina Bengtsson sa...

Lappar är ett enda stort ofog!!!
Kram

Ulrika sa...

Garanterat.

Själv så "hittade" jag häromdagen några kvitton som skulle ha varit med på deklarationen. Tyckte det saknades nåt. Sökte i minnet men kom inte på.

Hittade dom i en väska som jag hade i höstas och det säger ju en hel del. Wow så många väskor jag använder då. Eller få kanske jag ska säga.
Nå, jag får föra in dom iår istället och inse att jag också har fel.
Mest på minnet.