måndag 12 april 2010

Håhåjaja.

Så var det måndag.
Ska man säga tack för det eller...
Jag gillar ju vardag men undrar om jag inte gillar ledighet mer ;)
Nu ska jag bara jobba tretton veckor till sedan har jag ju semester.
I år ska jag nog slå på stort och ta ut alla fem veckor på en gång.
, vi ska inte göra något på semestern, alltså åka någonstans, vi har fullt upp med huset.
Så bor vi ju på en plats dit många åker på semester så varför åka bort när man bor på den bästa av platser när det kommer till att tillbringa sin ledighet på. Ni vet, sol och salta bad mm.
Vad ska ni göra på semestern?

16 kommentarer:

Mollamaja sa...

God måndagsmorgon! :-/ Var bor du?

Malla sa...

Jahadu...vad ska vi göra? Vi åker till Danmark innan Leon börjar sin semester. Jag har ju lix semester hela tiden :P Men vi lär också ha fullt upp med jordvärmegrävning och brobygge, så vi far nog inte så långt :)

Malla sa...

Gah, jag kan bli galen då en kommentar som man skrivit bara drar! Vi ska iaf inte göra ngt annat än att gräva jordvärme och bygga bro till sommaren :)

Malla sa...

Oj hehe, där kom den :P

Anonym sa...

Vi ska fixa i och utanför huset och kanske vara lite i sommarstugan (mina föräldrars men vi har ett eget krypin!). :-)

Bergljot sa...

God mandagsmorgen til deg;-) her blir det lite fart og fres, tipper jeg. Vi flyttet inn i nytt hus i august, og uteområdet ser ut som... øh... en steinørken. Det er nok å bruke penger på der. Ellers blir det vel snylteferie hos familie og svigerfamilie - eller kanskje vi rett og slett bare dumper ungene på dem? (Moahahahaha)

Stjärnkraft sa...

Om det går för sig att byta ut ordet "semester" mot "sommar" så säger vi så här: trädgård-trädgård-trädgård-trädgård-trädgård... Jag har väntat och längtat efter att denna för*****de vinter ska ta slut, så det gäller verkligen att ta vara på den varma(re) och ljusa(re) tiden på året! Fullt ut, liksom :o) Tur man är singel ;o)

Monica sa...

Det blir först två veckor i Norge i slutet av juni sedan blir det till att vara här( jobba lite också) och titta på "spetaklet" =)
I september blir det två veckor i Turkiet.

Hepp, måndags-kramen

Anonym sa...

Ja, du bor ju på ett av de finaste ställena i Sverige. Vi ska också hålla på med huset en del i sommar, men jag ville åka en tur till västkusten med husbilen, gubben säger att det är för mycket folk där. Vi får väl se... jag brukar få som jag vill.
Ha en go vecka. Nu går vi mot sommar!

BrunettAnna sa...

Vet du...vi har alltid under alla år, skjutit på semestern en vecka på jobbet!!?? Annars blir den första semesterveckan innan midsommar! DEN veckan vill man INTE ha...men iår har dom som har sen struntat i oss som har tidig...(DET SKA JAG KOMMA IHÅG!!!!) så jag har bara tre veckers semester....jag liiider!!!
Jäkla taskfjärtar va??
Ha en skön måndag!! Pöss//Anna

Cina sa...

Vi ska göra ingenting på landet! Inte en endaste spik ska slås in, inte en endaste fasadplanka ska målas och radhuset hyras ut till folk som älskar att städa, renovera och sköta trädgården!
Man kan väl åtminstone få drömma lite?????

Anna Drott sa...

Öland, Göteborg (Liseberg) och några små tältturer till Smögentrakterna är inplanerat. Vi tar ingen utlandsresa med familjen i år. Vi sparar till ännu en Thailandsresa...;)

Kramar

Finnpajsaren sa...

Åhå! Det låter som ett ställe jag borde åka till. vi ska för övrigt en sväng till Mallis, sen hem och greja och snickra och kratta och fixa... :-S

Märta sa...

Nu fick du mig verkligen att längta till semestern! Vi ska snickra på huset (som vanligt) och åka massor av båt! Bor ju också på en turistort så det är skönast att rymma ut till sjöss. Man blir ju lite lätt folkskygg på vintern så turistinvasionen kommer som en chock!

Gafflan sa...

Det verkar som om väldig många av oss ska fixa med våra hus eller trädgårdar men också små resor här och var.
Till Mollamaja vill jag säga att jag bor i Bohuslän på Sveriges västkust. Sotenäs kommun. Så vi har turistinvasion här under sommarmånaderna. Vår kommunbefolkning mångdubblas. Brevid min blogglista finns en länk till mitt samhälle. Klicka på den och kolla på bilder om du vill så får du se hur det ser ut där jag bor :)

Tänkte bara sa...

Lyckliga dig som bor där, iaf sommartid.
Vi ska ha en vecka på Gullholmen, förhoppningsvis tillsammans. Får se hur det blir med transplantationen. Vi letar sommarstuga och kanske hittar vi en snart =)