måndag 29 mars 2010

Tänder.

Ska till tandläkaren snart. Med min framtand.
Ser ni min fina bild?!
Ni fattar att jag inte kan gå runt och se ut på det viset.
Det syns inte så där jätte mycket men jag vågar liksom inte bita i något, så som man brukar, av rädsla för att mer av tanden ska åka ut.
I alla fall så fick jag en mycket märklig fråga av tandsköterskan som tog emot mitt samtal vid tidsbokningen. Hon undrade om jag behövde ha fyllning?!?!?!?!?! -"Frågar du mig det?" sa jag. -"Spelar det någon roll, det är ju ändå jag som betalar!" klämde jag i med.
Fast det var inte det hon var intresserad av utan mer hur lång tid det kan tänkas ta att ha mig liggandes i tandläkarstolen. Tja, det kan ju vara så enkelt att det räcker med att slipa till tandskrället men när det gäller mig och tandläkare brukar det sällan vara så enkelt.

9 kommentarer:

Sandra med tre ungarna♥♥♥ sa...

Lycak till hos tandläkaren!
Det kan kanske behövas;)?

Speja sa...

Skönt när det är över. Då blir det väl en ny - och lika fin - illustration?

Bergljot sa...

Flott illustrasjon:-)

Fru Venus sa...

Stackars dig! Jag är allergisk mot tandläkare. Jag börjar gråta, hacka tänder, det kliar och jag skriker och biter :-( Jag är även allergisk mot tandläkarräkningar!! Jättemycket allergisk! Faktiskt.

Gafflan sa...

Sandra:
Tack! Det kan behövas :)

Speja:
Ska försöka mig på en...ähum...fin bild ;D

Bergljot:
Javisst är den flott ;DD

Fru Venus:
Jag har också tanläkarskräck och är allergisk mot tandläkarräkningar men jag MÅSTE fixa framtanden. SÅ är det bara! *ryser i hela kroppen*

Petra sa...

Hua, låter ont och dyrt.
Lycka till.

Snäckskalsdalen sa...

......jag förstår inte riktigt vad det är för en människa som svarar i telefon hos din tandläkare.....hur skall du kunna vet vad tandläkaren skall göra....?! förhoppningsvid plågis själv vad som kommer att behöva göras....förresten, du har inte prövat med en stålfil (från verktygsväskan, menar jag)? jag känner någon (inte i min omedelbara närhet dock) som gjort det och det blev riktigt bra!
stay cool!
agneta

Ulrika sa...

Vad tur att det för en gångs skull faktiskt var så enkelt! Grattis till gratisfixet!

SV: Vovven sover gott i hundhimlen nu. Det var den enda rätta utvägen. Vi är så ledsna allihop men huvudsaken är att han har det bra nu.

Frogprincess sa...

Lycka till hos tandläkaren. Nej, det brukar väl inte bli så enkelt som man hoppas när det gälelr tandläkaren.