lördag 27 mars 2010

Sega barn.

Jag vet inte vad det är med döttrarna idag!
Sega som sirap är dom. Yngsta är ju alltid det men när äldsta är trött så blir jag lite orolig. Frågat en miljon gånger om hon mår bra, för hon har inte klätt på sig, hasar runt i myskläder, har inte använt datorn på hela dagen!
Så kom jag på vad det var!
Veckan som PRAO har varit hård, det är helt uppenbart men vad hon har trivts på sin PRAO-plats. Det enda hon har pratat om på kvällarna faktiskt. Igår kväll så mycket att jag kände mig aningens hjärntvättad av all information om te, hundfoder och choklad.
I en butik som säljer te/kaffe/choklad i ena änden och djurfoder och andra tillbehör i den andra änden.
Hon hade tydligen gjort ett bra jobb för igår kom hon hem med sin första lön. Inte pengar dock men en liten goodiebag med små marmeladburkar, kakor, olika sorts choklad, smaksatt kaffe och påskte och ett hopp om att kunna få jobba på helger och lov så fort hon fyller 16.

Själv har jag tillbringat en del av dagen åt "träning" (städning). Heja mig!
Fast just nu så undrar jag varför jag dammsög i hallen överhuvudtaget för maken har just traskat fram och tillbaka drösande mängder av sågspån. Han är som ett läckande såll!

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Visst är det roligt när man får höra att ungarna skött sig där ute i världen :-) Om mina tjejer inte rör datorn eller telefonen på en hel dag, då rusar jag efter febertermometern! För när det gäller de sakerna, då är de inte sega ;-)

Malla sa...

Kul att det gått bra för dottra!
Undra om det inte går att göra en automatisk dammsugare som maken har liksom i byxbenet eller så?

Knasterfaster sa...

Härligt och kul när de trivs och får uppskattning på praoplatsen! Vilken drömbutik hon arbetat på med perfekt kombo med godsaker för djur och människor!!!

De Tokiga Brokiga sa...

Vad glad man blir när barnen får uppskattning! Att hon klarar sig bra på en arbetsplats, är ju dessutom inte bara ett beröm för henne, utan också en reflektion av ert föräldraskap. Ni har uppenbart lyckats!
Tack för tipset! Han nappade med hull och hår på allt utom mustaschen, så nu letas det skjortor, västar och hattar för fullt!

Stjärnkraft sa...

Jag HAR rusat efter febertermometern. Flickstackarn var het som en bastuspis imorse och mycket riktigt, 38,5 blippade upp på den digitala örontermometern. Stackarn, med påsklov på kommande och allt :o(

Tufft att du fått till städning! Det har inte jag. Däremot kan jag skryta med att jag kokar kalops till middag. Alltid något ;o)

Petra sa...

Schysst träning du fick till idag. Borde också ha gjort det.
Roligt att tjejen var uppskattad på praoplatsen.

Osloskånskan sa...

Hade min Make drysset sågspån efter sej i hallen hade jag trott det var hål i nacken på honom!

Finnpajsaren sa...

Ja men så typiskt. Men då får du träna lite imorrn igen då? Eller städar han undan efter sig?

Mina dagar sa...

"Dom" är alltid som läckande såll!! Är det inte sågspån så är det strumpor mm???

Känner riktigt hur kul det måste ha varit att få vara på ett "riktigt" jobb! Dottern kände sig säkert stor;)
Hoppas hon får komma tillbaka!!

Härligt att du har "tränat" kanon att VI får göra det VARJE dag!
Kram Eva