tisdag 23 mars 2010

Om detta var en doftblogg...

...så skulle ni hålla för näsan nu!
Tillbringade nämligen dom sista 1,5 timmarna på kontoret med en karl som inte hade varit i närheten av tvål, vatten eller tandkräm på ett tag!
Äckligt var ordet. Uäk.
Kräkkänslorna hängde löst.
Jag försökte andas genom munnen så länge jag kunde men satan vad torr man blir i halsen då.
Kunden bläddrade i diverse listor och kataloger, sökte på nätet efter någon jävla aluminiumprofil som inte fanns. Någonstans fattade han inte att till den gammal skiten som han hade fanns det inget som passade. Profilerna han ville ha var så antika att dom hade utgått och skulle man tillverka dom så skulle det kosta skjortan och det ville han ju inte betala. Han hade ju inte råd med vatten och tvål ens!
Nu var det inte jag som placerat honom som sällskapsdam åt mig själv utan en av mina chefer och sedan lämnat mig i sticket med honom. Tack så jävla mycket!
När klockan var 15.00 drog jag som en avlöning och nu hoppas jag bara att dofterna från mannen inte sitter kvar på kontoret i morgon för då ska minsann min lilla chef få veta att han lever!

10 kommentarer:

Carina Bengtsson sa...

Usch, det är inte trevligt när det inträffar. Undrar ifall de märker det själv - att de luktar så mycket! Har de ingen respektive som kan säga till dem...
Kram

Realisten sa...

Tur att det inte är en doftblogg! Ääääuuuääk, så äckligt!

kvinnan med koftan sa...

Fy!!! Hamnade bredvid en sån pudding på spårvagnen häromdagen....Önskade jag hade haft One touch med mig..

Knasterfaster sa...

Ja, det var verkligen tur. Jag vill inte ha tillbaka illamåendet. Jag ska strax ta fram min chokladkaka som jag köpte igår nämligen. Det är verkligen sorgligt med sådan där människor. Ta med dig doftspray imorgon i fall att lukten är kvar.

Petra sa...

Men blääääääääk vad äckligt. Hoppas verkligen att doften är borta. Ta med dig en doftgran för säkerhetskull.

Fru Venus sa...

Se till att ha en klädnypa tillhands om han kommer fler gånger. Fattar han inte den piken tycker jag att du ska be CHEFEN säga åt honom att han luktar spunk! (känner det nästan ända hit...)

Madlar sa...

Uuurrrk, hamnade bredvid en ovårdad, svettig pinkgubbe på en teaterföreställning. I pausen gick jag därifrån, stod inte ut. Finns många tabun i vår vardag men just illaluktande peroner är ett väldigt känsligt kapitel. Varför är det så svårt att säja till?

Anette sa...

ulk, blää - fattar inte att de står ut med sig själva, men de har väl tagit död på sitt eget luktsinne.

Ulrika Fabulousforty sa...

Å fy fasen, jag lider med dig!! Stanken av ingrodd smuts från otvättad människa är det mest motbjudande jag vet! Det är inte lätt att hålla hulkningarna inombords när ögonen tåras av äckel. Förutom tvål saknas tydligen både folkvett och luktsinne...

Osloskånskan sa...

Jag är så tacksam så. Gissa hur det är att röntga sådana människors olika kroppsdelar...