onsdag 31 mars 2010

I mitt huvud går det runt, runt...

Hittade inga skor och ingen väska. Jag såg en väska och jag såg skor men med barnsällskap så blir det inte alltid att jag tar mig tid. Sådan är jag.
Köpte jeans och en top, läppglans och bomullsrondeller. Yngsta och jag handlade tillsammans. Dom andra drakarna gav sig iväg åt ett annat håll.
Jeans, skor och två t-shirts till maken.
Jag har glömt bort hur mycket dom pratar 15-åringarna och hur mycket dom skrattar. Såpass mycket att dom grät i bilen hem.
Herregud vad min tinnitus låter nu!
Så fick jag mig ett gott skratt. På väg ut från Lindex står ett norskt par. Hon har på sig en tunika, jättesnygg var hon i den. Detta vill hon ha bekräftat av sin man så hon säger:
-"Jeg syns den var kempefin!" Hon synar sin spegelbild både bak och fram och lägger inte riktigt märket till sin man som nu är på väg ut ur affären och halvt bortvänd (hela hans kroppsspråk skrek att han var inte särskilt intresserad) från henne samtidigt som han räcker henne VISA-kortet. Så han svarar med en suck, jag kunde riktigt se hur han himlade med ögonen:
-"Fantastisk, otroligt flott!". Detta utan att så mycket som en tillstymmelse till intresse utan det sades mest per automatik.
PS. Jag tror inte han tyckte det var jättekul att gå i klädaffärer med sin fru. DS

7 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Haha, det är därför jag aldrig tar med mig maken när jag handlar kläder.
F ö handlar jag nästan aldrig kläder så man kan säga att jag inte tar med mig mig heller.

Fru Venus sa...

Man ska inte förstöra klädköpardagar med att ta en karl med sig, det räcker med att man måste se sig i speglar.

Malla sa...

Haha, nä det tyckte han nog inte :P

Finnpajsaren sa...

Fast sånt där är skitdrygt ju. När man ändå bestämt att man ska gå i affär ihop kan de väl bjuda till lite? Gubbar... ;-)

Gafflan sa...

Nilla:
Nä, inte jag heller så däför handlar jag åt honom också ;D

Fru Venus:
Jag tyckte synd om henne för hon var verkligen jättesnygg :D

Malla:
Det är de minsta man kan säga! Stackars kvinna :P

Finnpajsaren:
Jag var väldigt nära att vända om och gå in i butiken igen bara för att tala om för henne att hon var skitsnygg och att hon verkligen skulle köpa det plagget. Hennes make reagerade ju inte. Ja, se karlar ;)

Ulrika sa...

Jag begriper inte varför kvinnor med sådana män envisas med att tvinga dem med sig på shoppingrundan?! Det måste väl vara mycket lugnare och trevligare att strosa runt för sig själv utan en ointresserad hubbie i hasorna?

SV: Hahahaha!! Hurdå pimpat??
Det ska bli kul att se!!

Gafflan sa...

Ulrika Fab:
Bättre att hon placerat maken på ett fik eller på närmsta Biltema eller Julabutik :)

Du skulle se kvaten! Målad i en fin gul färg, nya borst så att den sopar ännu bättre, fjädrar överallt, kopparkitteln är polerad...
Äh, du får själv se på träffen ;PP