fredag 12 mars 2010

Att vara ensam på jobbet.

Det är ju fredag och det är bra!
Fredagar betyder kort arbetsdag, jag slutar 13.15.
Idag är jag nästan ensam på jobbet för herrarna är på underhållsmässa i Göteborg. Nej, jag är inte så intresserad av verktyg att jag känner att jag måste med.
Bara jag och en av cheferna kvar.
Nu är det bara så att väldigt ofta så drabbas man ju alltid av lagen om alltings jävlighet när det är kort om folk. Chefen har akut fått åka iväg på jobb, telefonen är hysterisk, kunder som "bara" ska ha en rörstump här eller en plåtbit där. Kullager och skruv. Konstiga frågor om ting jag tyvärr inte kan svara på. Det är då jag tänker att det var då själva fan vad konstigt att allt ska komma på en gång och gärna när det bara är jag här.
Bäst är stamkunderna som man kan skicka ut i verkstaden så kan dom greja som dom vill. Värst är pratglada kunder som inte fattar att jag har en del att stå i utan gärna sätter sig tillrätta i en stol för att vänta och då förväntar sig trevligt småprat.

6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Hihi, ja varför är det så där!? Sätt upp en stor lapp med orden: STÖR EJ! JAG TAR HAND OM VIP-KUNDER JUST NU! (jag menar de där som tar för sig själva ute på lagret). Kram.

Tigris Predikantan sa...

Ja, snart slutar du för dagen! Hela helgen framför dig och hoppas den blir fin som de sista dagarna... nu, nu börjar solen skina fint här.
:)

Malla sa...

skönt att sluta tidigt:)

Osloskånskan sa...

Bara trekvart kvar - håll ut!

Anonym sa...

Inte lätt. Bara att räkna ner! Snart helg!!

Miss M sa...

*S* känner igen det där allt för väl =(
Fast lugn och fin nu, nu har du 2 härliga lediga dagar framför dig =)
KRAM!