söndag 28 februari 2010

Oooopaa!!!

Det är ju hälsosamt och stärkande i fjällen det vet ju alla! Nu kan det vara på mer än ett sätt för att åka skidor är ju hälsosamt och det är stärkande att bo granne med ett gäng festglada grabbar i 20-25 års åldern. Lord have mercy!!
Jag vet inte om dom åkte några skidor för jag såg inga sådana på grabbarna däremot resterande utrustning i form att moderna skidkläder, glasögon och slalompjäxor när dom glada i hågen traskade i väg på någon afterski och återkom mitt i natten mer än överförfriskade. Dom hade värsta stereoanläggningen med sig också...så när vi sov vår bästa skönhetssömn, runt kl 01.30 så drog dom igång den här låten http://www.youtube.com/watch?v=zpOAnWEyzt8. Det dansades och sjöngs i from av utrop som Oooopaa! var och varannan sekund och jag kan nästan svära på att dom inte tagit av sig slalompjäxorna. Grillade gjorde dom också, så till den milda grad att lågorna stod meterhöga på deras uteplats.
"Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen och man får blåmärken på åtskilliga ställen..." *sjunger*

10 kommentarer:

stort och smått sa...

Åhnej! Stackars er! Sånt orkar man bara inte stå ut med när man inte är i den målgruppen själv. Skönt att vara hemma igen antar jag?!

Fru Venus sa...

Fy 17! En anledning till att jag passar mig för ställen som presenterar sig som ett ställe med "livligt nattliv" när vi reser söderut. I vissa sammanhang (nätterna) vill jag pensionärsstilen.

Carina Bengtsson sa...

OMG! Att festa på den nivån är bara roligt när man är i det. Vi som är då lite äldre förespråkar vår sömn så vi är pigga och glada inför nästa dags skidåkning.
Kram

Petra sa...

Fy sicka ungdommar. Så gjorde jag aldrig själv .-)

Knasterfaster sa...

Stackars er! Jag har släckt en brand i ett trädäck på uteplatsen hos sådana där ynglingar en gång. Livsfarligt att bo granne med dem. Mina söner låter också som att de har pjäxor på inomhus ibland. Jag vet inte hur de bär sig åt. Välkommen hem! Kram!

Stjärnkraft sa...

Jo-jo, det är väl det jag alltid sagt: man ska passa sig noga för vintersport i alla dess former *snusförnuftig så det knastrar*

Detta gäller även överdriven konsumtion av televisering av vinter-OS. Sommarvarianten också, för den delen. Och EM och VM och SM och DM och alla övriga varianter :o)

Malla sa...

Urk!

Tant björn sa...

Har hittat hit genom andra bloggar. Kul läsning! men måste bara säga att nu kan jag inte få låteländet ur skallen. Tack för det!
det är så hälsosamt och stärkande i fjällen... Aaagh!

Ulrika Fabulousforty sa...

Grrr!! Stökigt och bökigt med såna grannar! Trist att bli störd natt efter natt - att ni stod ut utan att säga till?!!

Gafflan sa...

Partygrabbarna blev grannar till oss på torsdagen och det var kanske tur för skulle vi haft dom som grannar en hel vecka så hade jag nog gått in och sagt ifrån. Nu "hämnades" vi på lördagsmorgonen med städning och tidig uppgång...vet inte om dom hörde oss :))