torsdag 18 februari 2010

Nu...

...blev det inte sådär väldans slitit idag som jag trodde.
, jag jobbade på bra och bestämde mig helt enkelt för att ta en tur med bilen, till Torp. Sluta tidigare med andra ord. Det är bra när man är sin egen kontorschef ska ni veta, i alla fall när man vill sluta lite tidigare, mindre bra när man gett sig själv ledigt eller slappar lite för mycket.
Först skulle jag bara tillbringa en timme med en försäljare i annonser som hade bokat tid med mig. Alltså vilken tur att jag inte gick tidigare för jag hade helt glömt bort att killen skulle komma på besök. Helt plötsligt stod han på kontoret och då ramlade min polett ner. *Jajustdetjahan...*
Egentligen brukar jag inte ha möten med leverantörer för det är inte min grej eller jag har inte riktigt tid ska jag säga. För det mesta håller mina chefer i sådant men nu är jag ansvarig för kontoret och allt som tillhör det. Då får man även ta emot besök.
Ingen fara skedd för det var en jättetrevlig kille...under 30 år...det var något för en gammal kärring att vila ögonen på!
Han pratade och pratade och jag hummade och nickade in emellan medan jag försiktigt sneglade på klockan. (fy på mig vilken otacksam kund jag måste varit)

Torp blev det. Handlade det jag skulle och sedan snabbt hem med enbart ett depåstopp på en korvmoj i Munkedal. Måste ju ha mat för i min mage fanns ett svart stort hål som skrek GE MIG MAT

Ja, så var det vädret då...surprise, surprise...det snöar och blåser.

11 kommentarer:

Realisten sa...

Tack för tipset om att bara humma och nicka! Nästa vecka ska jag ha möte med en leverantör och jag har oroat mig för det i flera veckor eftersom jag inte ens förstår varför vi måste ha ett möte. Jag tror jag ska öva på att slänga in ett leende då och då också.

Knasterfaster sa...

Försäljare ju oftast väldigt trevliga. Jag tror att det liksom ligger i deras natur. Du gjorde helt rätt när du hummade och nickade. Det är det kunden skall göra. Du tackade väl inte ja till något?!

Gafflan sa...

Realisten:
Självklart ska man le, mycket och hela tiden. Jag log en del också. Skrattade där det passade sig ;)

Knasterfaster:
Detta var en väldigt trevlig ung sådan. Jo, jag handlade, samma annons som vi hade året innan och innan dess osv osv...Förnyade bara befintlig annons även om han försökte sälja på mig lite nya grejor men se då blev det stopp ;)

Monica sa...

Ja det är ju nästan så man blivit lite besviken om det inte hade börjat snöa...
SURE!! *Bajsväder*

Torsdagskramen

Petra sa...

Inte illa att få en lamkotlett att titta på när man jobbar. Sänd honom till mig bums. Kram

Gafflan sa...

Monica:
SKITVÄDER!!!! I tre dagar ska det vara så här nu :(
Pöss i pannan.

Petra:
Det lilla lammet skulle vidare till Trolhättan ;)
Kram till dig oxå.

kvinnan med koftan sa...

jag tror vi kommer att drunkna i snö....

Malla sa...

jag vilket nedrans jädra skitväder! iofs ingen snö här men -20 är nog för att enbart hämta posten och inget mer utanför dörren!

Moster Ma sa...

...och jag som ska till Torp imorgon!

Fru Venus sa...

Kommer det försäljare runt 40 år så skicka dem till mig :-D Här snöar det fortfarande...

Sandra sa...

JA äta bör man.
Vet du väl:)?