söndag 7 februari 2010

Kris i Paris.

Vi har slut på sopsäckar. Alla som bygger om hemma vet ju att utan sopsäckar så är man rökt. Jag visste att jag sett några någonstans i huset men var? Kollade överallt typ tre gånger utan resultat. Om det inte hade varit så in i helskotta mycket brödde (läs bröte) överallt så hade vi säkert hittat dom. Nu är det ju skillnad på säck och säck ska ni veta. Visst hade jag kunnat åkt ner till affären och köpt en rulle vanliga svarta säckar men dom är för tunna för byggmaterial och vi behöver ha tjockare säckar som inte går sönder. Till slut lyckades jag hitta en. Nu kan vi i alla fall ta det lugnt ända tills i morgon.

Jag är trött i mina armar och ben också. Fru H ringde och ville gå promenad. Jag följde snällt med. Bentröttheten beror till stor del på grund av det fina väglaget, inte. Vi slirade runt som i sand så man får trampa på rätt bra ska jag säga. Svettigt värre.
Armtröttheten skyller jag på maken. Alltså han spikade papp i taket i nybygget och ja...jag fick hjälpa till. Tro mig jag hjälper gärna till där jag kan men att stå med armarna över huvudet är jobbigt för en gammal tant som mig.
Annars händer här inte så mycket. Nu ska jag fixa något att äta för familjen och jag är hungrig.

7 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Jag har en sådana där kraftiga svarta sopsäckar i hallen men tyvärr det hjälper ju inte dig. Vi har också haft en slit och släp helg. I morgon måste jag till jobbet för att vila upp mig. Du med?

Gafflan sa...

Nä det hjälper ju inte mycket :) Japp, vila sig på jobbet blir det ;)

Malla sa...

Armarna i taket är skitjobbigt! Jag orkar bara en minut typ så är dom som överkokt spagetti sen!

Märta sa...

Nä usch! Senast vi satte gips i ett tak fick jag spaghettiarmar efter ungefär 5 sekunder så vi hyrde en sån där mackapär som håller upp plattan på ett vevstativ. Räddade nog livet på mig!
Och visst är det frustrerande när säckarna tar slut! Man vill ju liksom få undan allt bröte på en gång!

Finnpajsaren sa...

Jag bar upp en säng till övervåningen (utan att skruva isär den) bara för att jag är så jävla envis. Bar den inte själv förstås men hade den på armarna rakt upp i luften över huvudet. Hej träningsvärk!

Ha det fint!

Gafflan sa...

Malla:
Spagetti var ordet och mjölksyra! *pustochstön*

Märta:
Till gips och andra skivor lånar vi en sån där tingest som håller upp skivor men papp...nej det funkar inte för den ska ju vara sträckt och rak och utan skrynklor helst ;) Jag säger bara stöööön ;))

Finnpajsaren:
Lite så arbetar jag också ibland, du vet "bärhellreihjälmigänattgåtvågånger".
Tur man är envis till tusen ;))

Knaada sa...

Varför är det egentligen så himla jobbigt att jobba över huvudet? Och, kan man träna upp det?
Jag fattar inte hur elektriker å såna pallar!