lördag 6 februari 2010

Jag antar...

...att ni ska titta på medlodifestival i kväll. Här ska nog kollas bara för att se Dolph "in action" så att säga.
Mina rynkor sedan i morse har dessvärre inte mirakulöst försvunnit under dagen utan mer envisats med att synas extra mycket under ögonen.
Styrkelyft har jag ägnat mig åt också. Tillsammans med maken kom så limträbalken på plats där den nu helt rivna väggen en gång var.
För övrigt har här inte gjorts så många knop ska jag säga, knappt styrfart mer. Dammsugit har jag gjort. Jo, det är alldeles sant. Om det gjorde någon nytta det är en annan sak för ni har ingen aning om hur sågspån och annat byggdamm snabbt letar sig runt i huset.
Så har jag retat yngsta också. Jag har roat mig med att på hennes telefon spela ett spel och har nu fått till en mycket hög poäng. Bara för henne att slå! (ibland är hon humorbefriad och hon blev sur när jag visade henne poängen).
Slutligen vill ni säkert veta vad vi ska äta för mat så här på lördagsschlagerkvällen?! Thai chicken wook med jasminris. Kryddstark och gott.

3 kommentarer:

stort och smått sa...

Hahahaha!!! Du är så rolig! Humorbefriad dotter... : ))

Melodifestivalen. Ja. Barnen vill ju såklart se. Jag ska blogga under tiden.

Fru Venus sa...

Japp! Det blir melodifestival ikväll! Anklaga mig gärna för att vara "tantsjuk" men jag ska vila ögonen på Mums mums Zelmerlöv ;-) Ha en trevlig kväll!

Knasterfaster sa...

Nu är det Dolph in action. 9-åringen tycker att det är synd att man inte kan rösta på honom! Ha, ha bra att du "ägde" på spelet! Grattis!