måndag 1 februari 2010

Haaaallåååååå!

Är ni kvar?
Jag är på jobbet och smygbloggar lite. Inte för att jag har så mycket att berätta mer att jag undrar vad ni har haft för er under helgen.

Hos oss har hemmet stora likheter med en soptipp just nu. Ni vet sågspån, damm och sopsäckar med diverse allt möjligt. Det är hopplöst att hålla ordning i byggröran men å andra sidan är jag van vi har renoverat/byggt om huset mer eller mindre nonstop i 14 år. Visst kan man anlita hantverkare och sedan bara peka och tala om hur vi vill ha det men...det kostar en massa pengar som vi inte har eller vi vill hellre lägga det på annat.

Tvätthögen har för övrigt växt till enorma proportioner, snart kommer vi inte in på toan. Nej...Gafflan och Inga har varken ägnat blick eller tanke åt sådana trivialiteter. Tror på fullaste allvar att dom är både blinda och i svår förnekelse.

Igår var jag på Torp Köpcentrum med ett gäng pubertala tonåringar och en tolvåring. Det bjöds på skönsång, not, hela vägen till Uddevalla och min tinnitus fick inte vila. För er som inte vet det men...tonåringar i åldern 15 år sådär är väldigt bra på att prata och sjunger gärna med i ALL musik om det låter bra eller inte spelar mindre roll. Jag fick äran att följa med som chaufför och bank...vad har man annars en mamma till???


Jag kan berätta att vi har fått ännu mera SNÖ...
VAR ÄR VÅREN!!!

7 kommentarer:

BrunettAnna sa...

Min helg, eller våran då okej...har bestårr av kalas!! Hela helgen....så nu är jag glad att den är över!!!
Må bäst!!

Pössen//Anna

Anna Drott sa...

Torp...ah. Sommarminnen. :)

Helgen hos oss bjöd på bröllopsfest. Söndagen var det inte mycket med sen.

Finnpajsaren sa...

Vi har mest åkt bil i helgen. Och bråkat med barn. Men mitt i allt var vi på en av våra bästa vänners första bokrelease också. Och så fyllde jag ett år som fru igår. :-)
Då vet du.
Kram.

Sandra sa...

Här oxå.
Ännu mera snö!

Malla sa...

vi har bara byggt lego och ätit! :)

Petra sa...

Älskar Torp, det är verkligen sommar för mig. man åker ifrån lantstället för att storhanlda på maxi och systembolaget. Kram

Ulrika sa...

Vi har också fått mer snö. Hatar snö och särskilt den snö som kommer nu.
Nu vill jag tänka på gräs.

Det får jag inte ännu på länge, jo tänka kanske men inte se det...